ΟΤΑΝ ΟΙ ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΣΩΖΑΝ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ «ΕΧΘΡΟΥ-ΛΑΟΥ»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρχίζοντας την χθεσινή ομιλία του στην βουλή, για τον προϋπολογισμό, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος, αναφέρθηκε στο… τιμημένο κουκουέ και στον βρώμικο ρόλο του, ως «τελευταία γραμμή άμυνας του αστικού συστήματος απέναντι στην εθνική επαναστατική ιδέα». Χαρακτήρισε δε τους τραμπούκους του, ως «τελευταίους φρουρούς των “Χειμερινών Ανακτόρων”».

Αναφερόμενος προφανώς στην φρούρηση της βουλής, που είχε αναλάβει το τραμπουκαριό του ΚΚΕ, κατά την κρισιμότατη ψήφιση του 1ου Μνημονίου.

Ήταν τότε που οι μνημονιακοί βουλευτές έτρεμαν σαν ψάρια την λαϊκή οργή και κατέστρωναν σχέδια διαφυγής από τον… Βασιλικό Κήπο. Τα οποία έμειναν επί χάρτου, γιατί βρέθηκε ως «από μηχανής Θεός»το… τιμημένο κουκουέ και το έμμισθο τραμπουκαριό του!

Επίλεκτοι κνίτες και παμίτες, οπλισμένοι με ρόπαλα και με περισσό θράσος, περικύκλωσαν από νωρίς τη βουλή και δεν επέτρεπαν σε κανέναν να περάσει την «κόκκινη γραμμή» τους.  Μπροστά αυτοί, με μέτωπο προς τον «εχθρό-λαό» και πίσω τους τα ΜΑΤ – όπως φαίνεται πεντακάθαρα σ’ όλα τα φωτογραφικά ντοκουμέντα!

Κι όταν το ποτάμι της λαϊκής οργής θέριεψε για τα καλά, οι ροπαλοφόροι «Κοζάκοι» του ΚΚΕ χίμηξαν με λύσσα απάνω στο πλήθος, σώζοντας το αστικό κοινοβούλιο -και κατ’ επέκταση το αστικό σύστημα- από τον θανάσιμο κίνδυνο που διέτρεξαν! Αναγκάζοντας ως κι αυτόν τον Άδωνι Γεωργιάδη, να δηλώσει αργότερα με εμφανή ανακούφιση: «ευτυχώς που ήταν και το ΠΑΜΕ εκεί έξω»!

 

Άξιοι οι μισθοί τους και η οικονομική ασυδοσία που απολαμβάνουν, για να κάνουν τις «μπίζνες» τους! Χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχαν σήμερα Μνημόνια κι ίσως δεν θα υπήρχε και το σύστημα της δυστυχίας μας!