ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑ… HOTSPOTS! ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ;

Μπορεί οι «αλληλέγγυοι» της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου να έδωσαν τιτάνιο αγώνα ώστε η εκπαίδευση των «προσφυγόπουλων» να γίνεται εκτός των hotspots, στα σχολεία των παιδιών μας, αλλά τώρα προσλαμβάνουν καθηγητές για τα hotspots!

Έτσι, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε ότι για το σχολικό έτος 2017-2018 θα κάνει 54 προσλήψεις εκπαιδευτικών στις ΔΥΕΠ (Δομές Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφύγων).

Οι εκπαιδευτικοί προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές πλήρους και μειωμένου ωραρίου και ανήκουν σε διάφορους κλάδους, όπως Μαθηματικών, Δασκάλων, Αγγλικής Γλώσσας, Καλλιτεχνικών Μαθημάτων, Φυσικής Αγωγής, Μουσικής, Πληροφορικής και… Θεατρικών Σπουδών (!!!), στο πλαίσιο υλοποίησης της Δράσης «Ένταξη προσφυγοπαίδων, ηλικίας έως 15 ετών, στο Εκπαιδευτικό Σύστημα» του Εθνικού Προγράμματος Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2014-2020.

Προφανώς, θα πρόκειται για άνεργα συντρόφια και η συγκυβέρνηση τους εξασφάλισε διορισμό. Όμως, τι θα διδάσκουν οι συγκεκριμένοι στα «προσφυγόπουλα» των hotspots, αφού αυτά πηγαίνουν στα κανονικά σχολεία; Εδώ μυρίζει αργομισθία!

(ΥΓ): Κατά τα άλλα, διοριστείτε συντρόφια, διοριστείτε! Τώρα που προλαβαίνετε…