ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ: ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να βγει ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Γαβρόγλου και να ανακοινώσει ότι επίκεινται αλλαγές στο σύστημα ανάδειξης του μουφτή της Θράκης, με εκλογή κι όχι διορισμό (σύμφωνα με το πάγιο αίτημα των Τουρκαλάδων, το οποίο απαίτησε προ ημερών και ο Ερντογάν Πασάς από τα γιουσουφάκια του) κι έσκασε μύτη ο… μονίμως διαφωνών, αλλά ουδέποτε παραιτηθείς, βουλευτής του ψεκασμένου συνοδοιποριακού μορφώματος ΑΝΕΛ, Δημητράκης Καμμένος, για να τον κατακεραυνώσει.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το «Πρώτο Θέμα», ο συνονόματος του… εθνοσωτήρα συγκυβερνήτη υπουργοπάνου, μιλώντας σε κοινοβουλευτικό συντάκτη της βουλής, χαρακτήρισε τις θέσεις Γαβρόγλου «επικίνδυνες και αντεθνικές», προσθέτοντας ότι «προκαλεί πάρα πολλά ερωτήματα το γεγονός ότι με τα όσα είπε ο υπουργός Παιδείας φαίνεται να υιοθετεί πλήρως τη ρητορική Ερντογάν στο συγκεκριμένο ζήτημα».

Μόνο που για… κακή του τύχη, λίγη ώρα αργότερα και ο mister Tsipras επιβεβαίωσε τον Γαβρόγλου, χαρακτηρίζοντας «απαραίτητη» την εκλογή του μουφτή. Αλλά, ο σύντροφος Καμμένος, φρονίμως ποιών, δεν ξανάβγαλε άχνα!

Εν τέλει, καμμένα συντρόφια, συγκυβερνάτε ή όχι με «επικίνδυνους ανθέλληνες»; Κι αφού εσείς είσαστε… πατριωτάκια, γιατί το συνεχίζετε;