ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ»

Γράφει ο Αντίοχος

Αν νομίζετε πως κόπασαν οι εορτασμοί των ανά την τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης, την Ελλάδα, για την επέτειο των 100 χρόνων από το πραξικόπημα των μπολσεβίκων στην Ρωσσία, κάνετε λάθος.

Έτσι, ο ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά πραγματοποίησε εκδήλωση για τα 100 χρόνια από… «την έφοδο στον ουρανό».

Και σχολιάζων ένα παλαιότερο (του 2012) δημοσίευμα του περιοδικού «Forbes», το οποίο κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ ως «κομμουνιστικό», ο… εορτάζων σύντροφος Δουζίνας είπε υπερηφάνως:«Γιατί μας κατηγορείς για κομμουνισμό, αφού είμαστε κομμουνιστές;».

Στην ίδια εορταστική εκδήλωση παρευρέθηκαν και οι σύντροφοι Φίλης και Καρτερός, εγκωμιάζοντας την… πρόοδο που έφερε ο εγγονός του σιωνιστή Ισραήλ Μπλανκ, Λένιν, κι η συμμορία του, στην Ρωσσία και σ’ ολόκληρη την… ανθρωπότητα.

Εν κατακλείδι, ο σύντροφος Καρτερός είπε πως: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στο dna του στοιχεία της Οκτωβριανής Επανάστασης και του ιδανικού και των ιδεών του κομμουνισμού», ενώ ο σύντροφος Φίλης πως: «Με δεδομένες τις πολλές ψυχές του ΣΥΡΙΖΑ, η κεντρική ιστορικότητά του, μας κάνει  να αισθανόμαστε, η αλήθεια είναι με δέος, ότι είμαστε τέκνα εκείνης της ιστορίας, είμαστε παιδιά του Οκτώβρη.  Κι ακόμη εγγόνια του 1848 και του Κομμουνιστικού Μανιφέστου. Δεν θα είμασταν εδώ, αν δεν εμπνεόμασταν από όλα αυτά».

Αυτά για κάποιους ΗΛΙΘΙΟΥΣ που υποστηρίζουν ότι τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ… δεν είναι πλέον κομμουνιστές και άλλες ιστορίες για αγρίους. Κομμούνια του κερατά είναι και το ομολογούν!