ΝΕΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΩΝ LGBTQ+! ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΝΤΟΝΑΤΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ!

Γράφει ο Γιάννης Αγγέλου

Ο Στρατός της Σωτηρίας είναι μια Προτεσταντική οργάνωση/αδελφότητα με στρατιωτική δομή η οποία εδώ και 152 χρόνια παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια και οργανώνει ιεραποστολές προσηλυτισμού, ιδίως στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Σκοπός της οργάνωσης είναι να παρέχει υλική και πνευματική τροφή για όλους τους ανθρώπους, χωρίς διακρίσεις.

Ποιο είναι λοιπόν το πρόβλημα για τα παλληκάρια/κοπέλες LGBTQ+;

Μα ο ΣτΣ σαν Χριστιανική οργάνωση (έστω και αιρετική) είναι κατά του «γάμου» των ομοφυλοφίλων και ναι μεν είναι υπέρ όλων των ανθρώπων χωρίς διακρίσεις αλλά ομοίως είναι εναντίων της αμαρτίας, επίσης, χωρίς διακρίσεις. Η πολιτική του ΣτΣ είναι να αποτρέπουν εκδηλώσεις «αγάπης» (στις οποίες απαιτείτε λιπαντικό) στα καταφύγια αστέγων τους, αυτό μας έλειπε να μοιράζουν και προφυλακτικά και βαζελίνη…

Αυτό βέβαια στη ψυχοσύνθεση των LGBTQ μεταφράζεται ως «διάκριση» και πως ‘’όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι φασίστας’’ επομένως πρέπει να καταπολεμηθεί μέχρις ότου τσακιστεί το πνεύμα του και αποδεχθεί ως πραγματικότητα τις φαντασιώσεις τους και να συμμετέχει και στις παρελάσεις Σοδομιτικής Υπερηφάνειας παλαμοκροτώντας όσους κατάφεραν να…γίνουν ομοφυλόφιλοι (φοβερό κατόρθωμα)!

Την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν οργάνωσαν μια διαδικτυακή επίθεση και σε ένα μαγαζί με ντόνατ (δηλ. λουκουμάδες) στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ γιατί παρείχε λουκουμάδες στα καταφύγια αστέγων της αδελφότητας και κάτι τέτοιο αποτέλεσε αιτία πολέμου για το συνάφι τους! Ένας διαδικτυακός όχλος από LGBTQ+ οργανώθηκε τάχιστα και ξεκίνησαν να βαθμολογούν αρνητικά δίνοντας κακές κριτικές στο μαγαζί απειλώντας τους ιδιοκτήτες ότι θα το μποϋκοτάρουν και θα κάνουν και μηνύσεις για διάκριση…

Οι τρομοκρατημένοι ιδιοκτήτες, που γνωρίζουν τη πολιτική και δικαστική ισχύ των LGBTQ+, έσπευσαν αμέσως να ζητήσουν συγνώμη, να διαβεβαιώσουν πως δεν έχουν καμιά σχέση με τον ΣτΣ και να σταματήσουν να προσφέρουν λουκουμάδες στα καταφύγια της αδελφότητας.

Το ότι άστεγοι και φτωχοί άνθρωποι με ανάγκη θα μείνουν χωρίς ένα γλυκό στα Χριστούγεννα δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για δαύτους! Δεν τους νοιάζει και δεν ενδιαφέρονται για κανέναν και για τίποτα και είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν κάθε τρόπο για να περάσει το δικό τους, από ωμή βία, απειλές και πάντοτε συκοφαντίες (λαϊκιστή, πουστιές)….

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που απαιτούν να το βουλώσουν ή να φυλακιστούν όλοι όσοι διαφωνούν μαζί τους γιατί αυτή η διαφωνία τους πληγώνει τα…αισθήματα τους! Αυτά τα «συναισθήματα» τους λοιπόν φαίνεται ότι αξίζουν περισσότερο από την ελευθερία του λόγου και από ότι αποδεικνύεται ακόμα και από την ανθρώπινη αξιοπρέπεια αυτών που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα….

Είμαι βέβαιος πως σύντομα θα αποδειχτεί πως τα «συναισθήματα» τους αξίζουν περισσότερο ακόμα και από την ανθρώπινη ζωή (των «άλλων» βέβαια)….

http://www.breitbart.com/big-government/2017/12/13/lgbt-grinches-attack-doughnut-shop-over-christmas-drive-with-salvation-army/