ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ: ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΦΑΛΑΓΓΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΙΡΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ!

Εάν συνέβαινε το αντίθετο (εθνικιστές σκότωναν κομμουνιστή), ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο του κόσμου, σίγουρα τα ΜΜΕ των κόκκινων ολιγαρχών του πλούτου θα μας είχαν πληροφορήσει σχετικά. Τώρα, τα κομμουνιστικά πατσαβούρια βγάζουν το σκασμό!

Ένα κομμουνιστικό έγκλημα μίσους, λοιπόν, έγινε τις προηγούμενες ημέρες στην Ισπανία. Θύμα ο 55χρονος φαλαγγίτης Βίκτορ Λαινέθ και «έγκλημά» του ότι φορούσε τιράντες με τα χρώματα της εθνικής σημαίας της Ισπανίας!

Όλα άρχισαν σ’ ένα μπαρ της πόλης Θαραγόσα, όπου οι δράστες επιτέθηκαν λεκτικά στο θύμα, γιατί τον έκοψαν για «φασίστα».

Και μόλις ο Λαινέθ έφυγε από το μπαρ, οι δύο φονιάδες τον ακολούθησαν και τον χτύπησαν πισώπλατα με σιδερολοστό. Όταν δε έπεσε στο έδαφος, τον κλωτσούσαν με μανία στο κεφάλι.

Η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον έναν εκ των δραστών. Πρόκειται για ένα παρακρατικό σκουπίδι ετών 33, ονόματι Ριντρίγκο Λάνθα, από την Χιλή. Μάλιστα, ο λεγάμενος είχε φυλακιστεί για 9 χρόνια, διότι το 2006 είχε αφήσει ανάπηρο έναν αστυνομικό σε επεισόδια.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει το θύμα της κομμουνιστικής ιδεολογίας του μίσους και του εγκλήματος, Βίκτορ Λαινέθ!