ΒΡΕΤΑΝΙΔΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥΕΛΑΙΟ! ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ!

Γράφει ο Γιάννης Αγγέλου

Για την ακρίβεια δεν τον αρραβωνιάστηκε ακριβώς αλλά του έκανε πρόταση γάμου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όλοι υποθέτουμε (βάσιμα) πως ο πολυέλαιος δεν θα μπορούσε να διαφωνήσει! Πως θα μπορούσε άλλωστε;

Βέβαια η Αμάντα Λίμπερτι (Amanda Liberty) από το Leeds της Αγγλίας του ξεκαθάρισε ήδη πως δεν θα του είναι και πολύ πιστή (αυτό έλειπε) και θα διατηρήσουν μια «ανοιχτή, μη-πατριαρχική σχέση» με τους 26 πολυέλαιους που έχει! Μάλιστα πέρασε στον αγαπημένο της 30 ιντσών πολυέλαιο (τον Λουμιέρ) και ένα χρυσό δαχτυλίδι για να συμβολίζει την αγάπη τους και τρελαίνετε να τον φιλά και να τον χαϊδεύει αλλά…προτιμά να κοιμάται με τον Τζούελ, λόγω μικρού μεγέθους (και μετά σου λένε πως το μέγεθος δεν μετρά!)!

Είναι άγνωστο αν τα κάνει όλα αυτά με αναμμένους τους πολυέλαιους, τι λογαριασμούς ρεύματος πληρώνει και τι είδους λάμπες προτιμά!

Πρόκειται φυσικά για μια ακόμα ψυχοπαθολογική προσωπικότητα η οποία αντί να εγκλειστεί σε μια κλινική και να δεχθεί μια ανθρωπιστική θεραπεία (θοραζίνη, λίθιο και αλλεπάλληλα ηλεκτροσόκ) για τη διαταραχή ταυτότητας κερδίζει τα φώτα της δημοσιότητας με τις υποτιθέμενες ερωτικές προτιμήσεις της! Σαν να δίνεις σε αλκοολικό ένα μπουκάλι κρασί και να του λες μπράβο που είσαι τύφλα εδώ και 20 χρόνια!

Στα 14 της αυτοχαρακτηρίστηκε ως «αντικειμενόφιλη» (objectumsexual) και υποτίθεται πως είχε ερωτευτεί ένα σετ ντραμς και μετά από διάφορα αντικείμενα ανακοίνωσε πως είναι σε σχέση με το Άγαλμα της Ελευθερίας (Liberty) της Νέας Υόρκης και άλλαξε νόμιμα το επίθετο της σε Liberty, όμως και αυτή η «σχέση» ναυάγησε, λόγο απόστασης και όχι μεγέθους αυτή τη φορά! Μεγαλοκοπέλα πλέον στα 33 αποφάσισε να νοικοκυρευτεί με έναν εντυπωσιακό πολυέλαιο που αγόρασε στο eBay από την Γερμανία!

Και μη νομίζεται ότι είναι η μοναδική παλαβή με τέτοιες σεξουαλικές (και μη) προτιμήσεις που είμαστε υποχρεωμένοι από τη νεοεποχίτικη προπαγάνδα να την «στηρίζουμε στις προτιμήσεις της» και να υποκρινόμαστε όλοι μας πως δεν θέλει ψυχίατρο και θεραπεία αλλά αποδοχή και χειροκρότημα! Όχι βέβαια! Από όλα έχει ο μπαχτσές!

Από Κινέζο που «παντρεύτηκε» ένα ρομπότ που έφτιαξε ο ίδιος, μια Βρετανίδα που «παντρεύτηκε» το σκύλο της, μια Δανή που «παντρεύτηκε» ένα άλογο, μια Αμερικανίδα που «παντρεύτηκε» μια γέφυρα στο Βέλγιο, ένα «Γερμανό» που παντρεύτηκε την ετοιμοθάνατη γάτα του κ.τ.λ., κ.τ.λ., κ.τ.λ.

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, ιδίως αν δεν παίρνει τα φάρμακα του!

http://www.insideedition.com/love-first-light-woman-gets-engaged-her-chandelier-i-love-kissing-and-cuddling-lumiere-38681