ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Υπερβάλλων ο ζήλος του Καθεστώτος της κλεπτοκρατίας να πείσει την ελληνική κοινωνία πως η Χρυσή Αυγή υποχωρεί εκλογικά. Μια μάλιστα εκ των τελευταίων «έγκυρων και αντικειμενικών» δημοσκοπήσεων φέρει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών κοντά στο 4%, με την κλεφτοΠΑΣΟΚαρία να προελαύνει προς το 15%!

Κι εκεί που οι φαύλοι τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, εκτιμώντας οι αχρείοι πως θα ξεγελάσουν έστω κι ένα μέρος του εκλογικού σώματος, ξεπετάγεται από το πουθενά η είδηση της έξωσης του ΠΑΣΟΚ από τα γραφεί της νομαρχιακής επιτροπής στο Ηράκλειο της Κρήτης (άλλοτε προπύργιο της μάστιγας ΠΑΣΟΚ) ελέω… απλήρωτων ενοικίων! Συντρίμμια συνεπώς η κωμικοτραγική αβάντα στο κλεφτοΠΑΣΟΚ και ο καταποντισμός της Χρυσής Αυγής. Μην τρέφετε όμως, την παραμικρή αυταπάτη: εάν η Χρυσή Αυγή καταβαραθρωνόταν, θα ήταν ο πλέον ισχυρός λόγος για την προκήρυξη πρόωρων εκλογών, ώστε ο πολιτικός υπόκοσμος να απαλλαγεί από την εξόχως ενοχλητική παρουσία της.

Η πολιτική πραγματικότητα ωστόσο, έχει ως εξής: η αμερικανοκομμουνιστική συμμορία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, εγκαταλείπεται από εκείνους που έπεσαν θύματα των φρούδων ελπίδων για καλύτερες μέρες και βιώνουν σήμερα με τον πιο σκληρό και οδυνηρό τρόπο τις συνέπειες της… αστοχίας τους. Η ΝΔ από την άλλη πλευρά, παριστάνει την αξιωματική αντιπολίτευση όντας επί της ουσίας εν αναμονή κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που θα σχηματισθεί όταν οι διεθνείς επικυρίαρχοι το κρίνουν απαραίτητο. Για την ώρα ο θίασος Τσίπρα-Καμμένου κάνει καλά τη δουλειά τους γι’ αυτό και οι δανειστές απαίτησαν και έλαβαν τη διαβεβαίωση του κόμματος Μητσοτάκη πως δεν θα υψώνουν τους τόνους στα μνημονιακά νομοσχέδια της κόκκινης Χούντας, με τα οποία ούτως ή άλλως η ΝΔ συμφωνεί θεωρώντας τα αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη.

Κατά τραγική μάλιστα ειρωνεία της τύχης, είδε το φως της δημοσιότητας και το σύνθημα του επικείμενου συνεδρίου της ΝΔ, το οποίο θα είναι το εξής: «Έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα»! Υπενθυμίζουμε πως το ίδιο έλεγε ο Τζέφρυ Παπανδρέου το 2009: «Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε». Κάνοντας τους απαραίτητους συνειρμούς διαπιστώνει κανείς με ασφάλεια πως οι πολιτικάντηδες της ΝΔ φαίνεται πως είναι έτοιμοι να βουλιάξουν την Ελλάδα και το διακηρύσσουν μεγαλοφώνως, για να μην αμφιβάλλει κανένας Έλληνας…

Σε κάθε περίπτωση είναι πρόδηλο ότι το Καθεστώς θα βρεθεί λίαν συντόμως ενώπιον αδιεξόδου: η Χρυσή Αυγή αντί της κατάρρευσης εμφανίζει ανοδικές τάσεις ενώ οι πολιτικές εξελίξεις είναι εκείνες οι οποίες θα καταστήσουν αναγκαία την συμπόρευση Νέας Δημοκρατίας και Σύριζα, με το αδύναμο κλεφτοΠΑΣΟΚ σε ρόλο παρόμοιο με εκείνο που κάποτε έπαιξε η ΔΗΜΑΡ και αργότερα θέλησε αλλά δεν κατόρθωσε να διαδραματίσει το Ποτάμι.

Αν υπάρχει ένα τεράστιο αγκάθι το οποίο εμποδίζει το Καθεστώς της φαυλοκρατίας να ισχυροποιήσει τη θέση του δια του συνασπισμού των δυνάμεών του στο μεγάλο μνημονιακό κυβερνητικό μέτωπο, είναι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Καθώς σε εκείνη την περίπτωση η Χρυσή Αυγή θα καθίστατο αξιωματική αντιπολίτευση και κατ’ επέκταση μελλοντική κυβέρνηση του τόπου.

Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα αδυνατεί βεβαίως να επιτύχει το γκρέμισμα της Χρυσής Αυγής. Τί του απομένει συνεπώς; Να αυξήσει το ποσοστό εκείνων που θα απέχουν από τις επόμενες εκλογές, μια αποχή η οποία κακά τα ψέμματα, είναι η μεγαλύτερη αβάντα στο Καθεστώς της ξενοκρατίας. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, έχει καταστεί επιβεβλημένη η απόλυτη φίμωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και τηρείται με θρησκευτικό φανατισμό. Ταυτόχρονα, η κοινή γνώμη βομβαρδίζεται με ειδήσεις για δήθεν «ακτιβιστικές ενέργειες» παρακρατικών συμμοριών, οι οποίες εν τοις πράγμασι αποτελούν τις εφεδρείες του Σύριζα στο βρώμικο σχέδιο της εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού.

Εν κατακλείδι, καθίσταται σαφές ότι ο Ελληνικός Λαός θα εξαπατάται όσο εκείνος θα προθυμοποιείται να εξαπατηθεί. Είναι όμως τέτοιο το μέγεθος των μεταβολών (προς το χειρότερο πάντοτε) που συντελούνται, ώστε είναι οι ίδιες οι εξελίξεις που θα ακυρώσουν στην πράξη τα σχέδια των Τυράννων της Πατρίδος μας. Ούτε η φίμωση, ούτε η συνωμοσία σιωπής, ούτε οι απαγορεύσεις, ούτε οι διώξεις μπορούν να σταματήσουν εκείνο που αναπόφευκτα έρχεται και άπαντες προαισθάνονται: το Μέλλον ανήκει στους Εθνικιστές!

Πηγή: antepithesi