ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΜΑ (ΤΖΑΚ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ)

Από χθες κυκλοφορεί «είδηση» μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ (του κρατικού ειδησεογραφικού πρακτορείου) για επίθεση «χρυσαυγιτών» σε «αντιφασιστική» εκδήλωση που διεξήχθη στο Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας, συνοδευόμενη από ένα βίντεο.

Κατ’ αρχάς, δεν μας προξενεί καμμιά έκπληξη η διακίνηση της «είδησης» από το κρατικό προπαγανδιστικό πρακτορείο των συριζοψεκασμένων. Δεν είναι νέο, ότι τα… λεβεντόπαιδα της ΟΡΜΑ (Τζακ και τα κόκκαλα δικά σου…) είναι παρακρατικοί υπάλληλοι των τριτομνημονιακών λούστρων της Μέρκελ! Μάλιστα, ξεχωριστή ανακοίνωση εξέδωσε και η νεολέρα του ΣΥΡΙΖΑ (αγαπούλα, την κουκούλα!), η οποία μιλάει για επίθεση σε «αντιφασίστες, μεταξύ των οποίων και μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά». Ήταν άραγε ο επιτετραμμένος συντονιστής των παρακρατικών; Δεν διευκρινίζεται στην ανακοίνωση…

Εις ότι αφορά το βίντεο, φαίνονται οι «αμυνόμενοι», αλλά όχι οι «επιτιθέμενοι»! Πως συνέβη αυτό; Τα περί επίθεσης ήταν μια κακοστημένη φάρσα, που χρειαζόταν κι ένα βίντεο –έστω και ψεύτικο- για γίνει πειστική. Μόνοι τους, λοιπόν, το γύρισαν τα συντρόφια το βίντεο, χωρίς «αντιπάλους» και βάραγαν τον… αέρα!

Όσο για το… ξύλο που επαίρονται οι παρακρατικοί ότι έριξαν στους… χρυσαυγίτες* («ήταν τέτοιος ο πανικός που είχαν περιέλθει ώστε δυο – τρεις από αυτούς που δεν είχαν εκπαιδευτεί κατάλληλα στο τρέξιμο, γλίστρησαν χτυπώντας στο πεζοδρόμιο και στο οδόστρωμα», λένε στην ανακοίνωσή τους…), θα τους απαντήσουμε με την γνωστή ρήση του φιλόσοφου Σωκράτη:«Εν απουσία μας, επιτρέπουμε ακόμα και να μας δείρετε»!

*Για να πάρουν «μπόνους»!