ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΕΛΑΜ – ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

 

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο έγινε δέκτης παραπόνων από γονείς του Νέου Γυμνασίου Ζακακίου, καθώς η υποδιευθύντρια του σχολείου μοίρασε στους μαθητές ένα φυλλάδιο το οποίο δήθεν αναφερόταν σε θέματα ρατσισμού, παραθέτοντας ανιστόρητα και αβάσιμα στοιχεία. Μάλιστα, σε αναφορά της εν λόγω καθηγήτριας για δήθεν κρούσματα ρατσισμού σε Ελλάδα και Κύπρο, υπήρχε η επιγραφή «Τρομοκρατία: ΕΛΑΜ», όπως μπορείτε να διακρίνετε στη εικόνα πιο πάνω.

Να ενημερώσουμε την συγκεκριμένη φιλόλογο, αλλά και όσους έχουν προβεί σε αντίστοιχες ενέργειες στο παρελθόν ή σκοπεύουν να το πράξουν στο μέλλον, ότι δεν θα καταφέρουν να μας σταματήσουν με τέτοιες σοβιετικές πρακτικές, που σκοπό έχουν την πλύση εγκεφάλου μικρών παιδιών.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο επικοινώνησε με τον Υπουργό Παιδείας, αποστέλλοντας του μάλιστα και γραπτή επιστολή, καθώς τέτοια περιστατικά που κατακρεουργούν τους θεσμούς της δημοκρατίας και χειραγωγούν κατά το δοκούν τις αντιλήψεις μικρών παιδιών, εξυβρίζοντας ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα με εκλεγμένους αντιπροσώπους στην βουλή δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο.

Ακολουθεί αυτούσια η επιστολή προς τον υπουργό:

Κύριε Υπουργέ,

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, σας αποστέλλουμε το φυλλάδιο που δόθηκε στο Νέο Γυμνάσιο Ζακακίου, με επιγραφή «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΕΛΑΜ».

Το συγκεκριμένο φυλλάδιο υπέπεσε στην αντίληψη μας μετά από καταγγελίες τις οποίες λάβαμε. Όπως ενημερωθήκαμε το φυλλάδιο δόθηκε σε μαθητές του σχολείου από την φιλόλογο – υποδιευθύντρια του σχολείου.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την ίδια μας, παραδέχθηκε ότι το έδωσε στους μαθητές, ενώ μας ανέφερε ότι βρήκε το υλικό στο διαδίκτυο, κάτι που σίγουρα δεν δικαιολογεί την πράξη της και την αναφορά της με τόσο απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς απέναντι στους θεσμούς της Δημοκρατίας και απέναντι σε ένα κοινοβουλευτικό κόμμα.

Ζητούμε όπως προχωρήσετε άμεσα στις δέουσες ενέργειες και ελέγχους σε σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις ενέργειες σας και παρακαλούμε όπως μας κρατάτε ενήμερους.