ΤΟ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ» ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ! ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ: ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε.

Στην ασφαλή πρόβλεψη πως το κρατίδιο των Σκοπίων θα γίνει μέλος του ΝΑΤΟ μέσα στους προσεχείς 6 μήνες και θα ξεκινήσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση, προχώρησε ο πρόεδρος της βουλής των Σκοπίων Ταλάτ Τζαφέρι μιλώντας στην «Φωνή της Αμερικής» από την Ουάσιγκτον όπου βρίσκεται για το ετήσιο Κοινοβουλευτικό Φόρουμ Ασφάλειας και πληροφοριών. Ιδού οι δηλώσεις του:

«Οι ενέργειες της νέας κυβέρνησή μας για βελτιστοποίηση των σχέσεων με την Βουλγαρία, καθώς και η έναρξη των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα αλλά και η απόφασή μας να κινηθούμε προς την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση μας κάνουν να πιστεύουμε ότι αν συνεχίσουμε έτσι θα γίνουμε μέλος του ΝΑΤΟ σε 6 μήνες και θα αρχίσουν οι διαδικασίες για να μπούμε στην Ε.Ε.».

Από πού αντλεί την βεβαιότητα αυτή ο Σκοπιανός; Προφανώς, από το γεγονός ότι το «παιχνίδι» με το όνομα του κρατιδίου είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο, από τους Τσίπρα-Καμμένο και τις «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» του εν Ελλάδι «συνταγματικού τόξου!