ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΠΕΛΕΚΗΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Φαίνεται πως η επίθεση των συντρόφων στην «αλληλέγγυα» δικηγόρο Τσουκαλά, δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικό, ίσως δε και να μην έγινε κατά λάθος.

Δεύτερο κρούσμα, λοιπόν, επίθεσης συντρόφων σε σύντροφο, είχαμε στο Εξαρχιστάν – κι ας αναρωτιέται η επίσημη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ «είναι δυνατόν;». Κι όμως, είναι συντρόφια!

Στο νοσοκομείο, λοιπόν, κατέληξε ο δημοσιογράφος του Κόκκινου, Παντελής Νταβανέλος, μετά από άγρια επίθεση που δέχτηκε από συντρόφια.

Πιο συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Κυριακής διέσχιζε την οδό Στουρνάρη και δέχθηκε επίθεση από 3 συντρόφια που τον γρονθοκόπησαν άγρια, με αποτέλεσμα να προκληθεί αιμάτωμα στο κεφάλι του, οίδημα στο μάτι και μώλωπες στο πρόσωπο του.

Και βέβαια, δεν επρόκειτο για παρεξήγηση, καθώς ο σύντροφος Νταβανέλος κάνει «μπαμ» από χιλιόμετρα ότι είναι αριστεριστής!

Τι γίνεται εδώ; Έχουμε… εμφύλιο στον ΣΥΡΙΖΑ; Και ποια η αιτία; Λέτε να ξέχασαν τα συντρόφια της… κυβερνώσας αριστεράς να δώσουνε τον μισθό Δεκεμβρίου στους παρακρατικούς, κι αυτοί αγανάκτησαν κι αντέδρασαν καθ’ αυτόν τον τρόπο;