ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ «ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗΣ» ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ

Μετά από τις οργανωμένες από τον ψεκασμένο δήμαρχο Λέσβου (που χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του) διαμαρτυρίες στην Μυτιλήνη και στην Αθήνα, ήρθε και η «αποσυμφόρηση».

Έτσι, το τελευταίο 48ωρο αναχώρησαν από την Λέσβο 408 εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι.

Οι 152 αναχώρησαν με το πλοίο της γραμμής και με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά, ενώ με ναυλωμένο από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής (Λαθρομετανάστευσης) πλοίο «Νήσος Σάμος» αναχώρησαν άλλοι 256, με κατεύθυνση το λιμάνι του Ηρακλείου της Κρήτης.

Πρόκειται για απάτη, προκειμένου να πάψουν να αντιδρούν οι κάτοικοι της Λέσβου. Διότι, είναι χιλιάδες τα επιπλέον «προσφυγάκια» που υπάρχουν στην Λέσβο κι όχι μόνο 408. Ίσως τις επόμενες μέρες να φύγουν κι άλλοι τόσοι, αλλά το πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί. Εν τω μεταξύ, υπάρχει πλήρης σιγή από τις «αρμόδιες» αρχές για τους νεοαφιχθέντες απρόσκλητους των τελευταίων ημερών. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί οι 408 που έφυγαν έχουν ήδη… αναπληρωθεί από… «νέο αίμα»;  

Η μόνη λύση του προβλήματος της Λέσβου είναι η εκλογή εθνικιστή βουλευτή! Μόνο σ’ αυτή την περίπτωση θα υπάρξει πλήρης «αποσυμφόρηση» και θα ελαχιστοποιηθούν οι «ροές» από «απέναντι»!