ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΝΕΟΥΣ «ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ» ΣΤΗΝ… ΚΙΝΑ

Μπορεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ (και οι ψεκασμένες ουρές της…) να είναι αμερικανόδουλη μέχρι μυελού οστέων, αλλά ως κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ ανακάλυψε τον… κινέζικο δρόμο προς τον σισιαλισμό (που’ λεγε κι ο μακαρίτης ο Φλωράκης, στα… βλάχικα).

Έτσι, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ είχε πάει στον… παράδεισο των εργατών, στην Κίνα (όπου οι συνθήκες εργασίας είναι όμοιες με… ρωμαϊκής γαλέρας), μετά από πρόσκληση του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας, για να συμμετάσχει στον… «διάλογο υψηλού επιπέδου του ΚΚ Κίνας με πολιτικά κόμματα του κόσμου», που διεξήχθη στο Πεκίνο. Μάλιστα, στο διεθνές φόρουμ παρέστησαν και τα υπόλοιπα αριστερά λαμόγια της Ευρώπης, που συμμετέχουν στο «Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς» κι έχουν μείνει… ορφανά μετά το γκρεμοτσάκισμα του «υπαρκτού σοσιαλισμού» στις χώρες του πρώην «Σιδηρού Παραπετάσματος».

Σύμφωνα με τους συριζομούρηδες: «η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε συναντήσεις με υψηλόβαθμους εκπροσώπους του Κομμουνιστικού Κόμματος στη Σαγκάη, το Πεκίνο και τη Σιάν και αναπτύχθηκε γόνιμη συζήτηση για τη συγκυρία στο νέο διεθνές πλαίσιο, το οποίο χαρακτηρίζεται από διαρκώς μεταβαλλόμενες ισορροπίες και συνθήκες, αλλά και κινδύνους για την ειρήνη… Στις συναντήσεις με τους εκπροσώπους του ΚΚ Κίνας, οι οποίες διεξήχθησαν σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, δόθηκε έμφαση από τις δύο πλευρές στους πολιτιστικούς και οικονομικούς δεσμούς που ενώνουν τις δύο χώρες και τους δύο λαούς, αλλά και στις δυνατότητες που υπάρχουν για περαιτέρω σύσφιξη των διμερών σχέσεων Ελλάδας-Κίνας. Κατά τις συναντήσεις, αναπτύχθηκε πλούσιος διάλογος…».

Θα έχει άραγε και… «διεθνιστική βοήθεια» (σε χρήμα…) η σχέση με το ΚΚ Κίνας; Προφανώς!

(ΥΓ): Φραγκοφονιάδες του Περισσού, πάλι σας «έβαλαν τα γυαλιά» τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ! Ζήλια σας, ζήλια σας!