ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ – ΑΚΡΩΣ… ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ: ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Θορυβημένο είναι το σύστημα στην Ιταλία, από την δυναμική των εθνικιστών – εν όψει και των βουλευτικών εκλογών που έρχονται!

Κι όπως γίνεται συνήθως σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, το κατεστημένο των οποίων αντιμετωπίζει παρόμοια «προβλήματα», μπαίνει σε κίνηση το κομμουνιστικό παρακράτος!

Έτσι, «αντιφασιστική» πορεία στο Κόμο της βόρειας Ιταλίας, οργανώνουν τα κόκκινα σκυλιά ου συστήματος, η κυβερνώσα κεντροαριστερά και κάποιες οργανώσεις βετεράνων προδοτών που πολέμησαν κατά της πατρίδας τους στον τελευταίο πόλεμο. Μάλιστα, επικεφαλής της πορείας κρατικών και παρακρατικών σκουπιδιών, θα είναι η πρόεδρος της ιταλικής βουλής Λάουρα Μπολντρίνι!

Η «αντιφασιστική» πορεία του συστημικού σκουπιδαριού γίνεται ως απάντηση σε εκδήλωση διαμαρτυρίας εθνικιστών σε γραφεία ΜΚΟ, ειδικευμένης στην παροχή «βοηθείας» σε λαθρομετανάστες, αλλά και στην διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν μέλη της Forza Nuova (Νέα Δύναμη), έξω από τα γραφεία της συστημικής φυλλάδας «Λα Ρεπούμπλικα».

Μάλιστα, εξαπολύθηκαν δικαστικές διώξεις (!!!) κατά των εθνικιστών ακτιβιστών που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη διαμαρτυρία και μεταξύ των άκρως… ενοχοποιητικών «ευρημάτων» κατά την έρευνα στα σπίτια τους, είναι και «σημαίες της ελληνικής Χρυσής Αυγής», όπως αναφέρουν τα δημοσιογραφικά σκυλιά του συστήματος.

Υπονοώντας, ότι πρέπει να παταχθούν τώρα οι εθνικιστές στην Ιταλία, πριν αποκτήσουν την δύναμη που έχει η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα!

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, είμαστε υπερήφανοι ως Έλληνες εθνικιστές, που αποτελούμε πρότυπο και σημείο αναφοράς των Ευρωπαίων συναγωνιστών μας!