ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ! ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ (ΠΡΩΗΝ) «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»!

Το τέλος του τριετούς πολέμου μεταξύ των ιρακινών δυνάμεων και των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στη χώρα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός του Ιράκ, Χάιντεραλ Αμπάντι, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της παύσεως των εχθροπραξιών στην Συρία, λόγω οριστικής συντριβής των τζιχαντιστών!

Όπως χαρακτηριστικά ανακοίνωσε ο Ιρακινός πρωθυπουργός, οι κυβερνητικές δυνάμεις ελέγχουν πλήρως τα σύνορα Ιράκ-Συρίας και «κατά συνέπεια ανακοινώνω το τέλος του πολέμου κατά του Ισλαμικού Κράτους».

«Ο εχθρός μας (…) ήθελε να σκοτώσει τον πολιτισμό μας αλλά κερδίσαμε χάρη στην ενότητα και την αποφασιστικότητά μας. Τους νικήσαμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα», συμπλήρωσε ο Αμπάντι.

Έτσι, μετά το τέλος του πολέμου σε Συρία και Ιράκ, οι καταχρηστικώς λεγόμενοι «πρόσφυγες» (γιατί δεν ήρθαν στην ασφαλή Ελλάδα απευθείας από Συρία και Ιράκ, αλλά από την ασφαλή γι’ αυτούς Τουρκία), είναι πλέον «τέως πρόσφυγες» και οφείλουν να επιστρέψουν στις πατρίδες τους, για να βοηθήσουν στην ανοικοδόμησή τους!

Επιπλέον, όσοι έρχονται από τούδε και στο εξής απ’ αυτές τις χώρες, δεν είναι ούτε καταχρηστικώς λεγόμενοι «πρόσφυγες» και πρέπει να αναχαιτίζονται!

(ΥΓ): Κι ας κάνουν το «κορόιδο» οι ντόπιοι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι»…