Ο «ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ» ΚΑΙ ΤΑ… ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οργιάζουν από χθες τα καλοπληρωμένα διαδικτυακά παπαγαλάκια του Καμμένου (φανερά και κρυφά) και του βαθέους ψευδοκράτους, που προσπαθούν να εμφανίσουν τον απόλυτο εξευτελισμό που υπέστη η Ελλάς ως… εθνικό θρίαμβο! Για να κατασπαράξουν μετά τα προερχόμενα από τα μυστικά κονδύλια (δηλαδή από το αίμα και τον ιδρώτα του ελληνικού λαού!) έκτακτα πεσκέσια που θα τους δώσει το αφεντικό τους, για τις πολύτιμες προπαγανδιστικές υπηρεσίες τους!

Ένα από τα «επιχειρήματα» που χρησιμοποίησαν οι αρπάχτρες, είναι και ο εθνικός ύμνος που εψάλη από το στρατιωτικό άγημα στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, κατά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων Ελλάδος και Τουρκιάς, μετά την κατάθεση στεφάνου από τον Ερντογάν Πασά.

Αφήνοντας τον αναγνώστη να υποθέσει, ότι αυτό συνέβη κατόπιν εντολής του… πατριωταρά Καμμένου, για να… πικάρει τον Πασά!

Ποια είναι η αλήθεια που παριστάνουν πως αγνοούν τα εκστασιασμένα παπαγαλάκια; Πως το στρατιωτικό άγημα έχει ψάλλει κι άλλες φορές τον εθνικό ύμνο, στον ίδιο χώρο, σε ανάλογες περιπτώσεις, χωρίς να έχει πάρει εντολή προς τούτο από τον Καμμένο για να… πικάρει τον ξένο επισκέπτη μας!

Δείτε, λοιπόν, το σχετικό βίντεο από την ανάκρουση του εθνικού ύμνου μετά από την κατάθεση στεφάνου από τον (τότε) Γάλλο πρόεδρο Ολάντ, για να μη σας κοροϊδεύουν οι παλιολινάτσες των μυστικών κονδυλίων!