ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε οι υπουργοί της «πρώτης φοράς αριστερά», με τους ολιγάρχες φίλους τους!

Ενώ, λοιπόν, οι προηγούμενοι διαπλεκόμενοι του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και της νουδούλας νταραβερίζονταν μόνο στα μουλωχτά με τους πλουτοκράτες φίλους τους, ετούτοι δε διστάζουν να το κάνουν στα φανερά! Προφανώς μεθυσμένοι από την εξουσία τους και με το… ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς υπό… μάλης!

Έτσι, με την συνοδεία του υπουργοπάνου Καμμένου πήγε για να παραλάβει τον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» ο νέος του ιδιοκτήτης, ολιγάρχης Ιβάν Σαββίδης – του οποίου κουμπάρος είναι ο μεσάζων στη βρώμικη υπόθεση των όπλων στην Σαουδική Αραβία, Παπαδόπουλος!

Μάλιστα, στις δηλώσεις του ο ολιγάρχης Σαββίδης δεν άφησε κανένα περιθώριο για την πολιτική που θα ακολουθήσει το νέο του κανάλι: «είναι απίστευτο στην Ελλάδα να μην αφήνουμε την κυβέρνηση να κάνει τη δουλειά της, αλλά να στεκόμαστε διαρκώς απέναντι σε αποφάσεις και να δημιουργούμε εμπόδια».

Καταλάβατε τώρα πως γίνονται οι «δουλειές»; Πως είπατε; Διαπλοκή; Σωπάτε καλέ!

(ΥΓ) 1: Και κάτι τελευταίο… Επειδή κυκλοφορούν φήμες για τη σχέση του συγκεκριμένου ολιγάρχη με τον πρόεδρο της Ρωσσίας, σας υπενθυμίζουμε πως υπάρχει πράγματι μια φωτογραφία μεταξύ των δύο ανδρών, προ… εικοσαετίας και βάλε. Αφού είναι τόσο… φίλοι, γιατί δεν υπάρχει και καμμιά πιο πρόσφατη;

(ΥΓ) 2: Το ότι ο ολιγάρχης κυκλοφορεί με το πιο ξεφωνημένο «αμερικανάκι» της συγκυβέρνησης, δείχνει σαφέστατα και τους εξωτερικούς του προσανατολισμούς…