Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ!

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Να απαγορευτεί η περιοδεία Ερντογάν στην Θράκη!

Για ακόμη μια φορά η Χρυσή Αυγή φιμώνεται και ο λόγος είναι οι ενοχλητικές για το σύστημα αλήθειες των Ελλήνων Εθνικιστών.

Σήμερα ο τούρκος πρόεδρος Ερντογάν διέσυρε την ελληνική διπλωματία μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα και οι μόνοι που του απάντησαν όπως αρμόζει είναι η Χρυσή Αυγή και ο Γενικός Γραμματέας, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.

Ο Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή απάντησε με ανακοίνωση στις ανθελληνικές δηλώσεις Ερντογάν σημειώνοντας: «Οι ανθελληνικές θέσεις του σουλτάνου των νεοθωμανών Ερντογάν ήταν γνωστές και πριν ακόμη την επίσκεψή του στην χώρα μας. Για το λόγο αυτό αυτό η Χρυσή Αυγή δημόσια έχει διακηρύξει ότι είναι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα.

Αυτοί που κάλεσαν τον Ερντογάν φέρουν ακεραία την ευθύνη για τις προκλήσεις μέσα στην ίδια την πρωτεύουσα των Ελλήνων. Ευθύνη φέρει βεβαίως και η Νέα Δημοκρατία, η οποία δημόσια συμφώνησε με την επίσκεψη Ερντογάν.

Μετά τις προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν καλούμε την Πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου να πράξει το ιστορικό καθήκον της, να απαγορεύσει την θριαμβευτική περιοδεία του Ερντογάν στην Θράκη

Περιττό να πούμε πως η δήλωση του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου αποσιωπήθηκε από σχεδόν το σύνολο των μέσων, ενώ προβλήθηκαν κάποια μικρά αποσπάσματα.

Ακόμα όμως και αποσπασματικά, δεν προβλήθηκε ποτέ και πουθενά ίσως το πιο ουσιώδες, η προτροπή προς την Πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου να απαγορεύσουν άμεσα την προκλητική περιοδεία Ερντογάν στην Θράκη.

Και πώς ήταν δυνατόν να την προβάλλουν τα γιουσουφάκια του συστήματος, αφού είναι αυτά που στρώνουν το κόκκινο χαλί στον «σουλτάνο» και την αυριανή μεγάλη ανθελληνική φιέστα των τουρκοπρακτόρων. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/na-apagoreutei-h-periodeia-erntogan-sthn-thrakh#ixzz50blCcQJM