ΚΑΜΜΕΝΟΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΤΑΛΙΡΟ ΚΟΥΝΗΜΑΤΑ ΚΙ ΕΝΑ ΔΙΦΡΑΓΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΑΣΤΕ!

Μπορεί στην αρχή τα σεσημασμένα –και στο αθάνατο ελληνικό δημόσιο διορισμένα!- καμμενοπαπαγαλάκια να συμμορφώθηκαν προς τις υποδείξεις, αποκαλώντας τον «ισλαμοφασίστα» Πασά τους με τ’ όνομα και την ιδιότητά του, αλλά μόλις ξεφτίλισε τ’ αφεντικά τους άλλαξε η εντολή κι επιχειρούν τώρα να κάνουν το μαύρο –άσπρο, πουλώντας γιαλαντζί πατριωτισμό.

Έτσι, κυκλοφορούν με θριαμβευτικούς τίτλους, του τύπου:

«O Προκόπης Παυλόπουλος ΤΕΛΕΙΩΣΕ τον Ερντογάν: «Οι Συνθήκες δεν επικαιροποιούνται. Ερμηνεύονται», «Έξαλλα τα τουρκικά ΜΜΕ: «ο Παυλόπουλος επιτέθηκε στον Ερντογάν»,

«ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ τον Σουλτάνο, διέσυρε τον Σημίτη!», «Τον διέσυρε: Δεν ξέρεις διεθνές δίκαιο, μην λες αρλούμπες!», «Προκόπης Παυλόπουλος σε Ερντογάν: Εάν θες Ευρώπη, φύγε από την Κύπρο!», «ΚΟΛΑΦΟΣ Ο ΠτΔ «ΠΑΓΩΣΕ» ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!».

Η αλήθεια είναι, πως όταν ένας μουσαφίρης -και μάλιστα προσκεκλημένος σου- έρχεται στο σπίτι σου και σε ξεβρακώνει κανονικότατα, το λιγότερο που πρέπει να κάνεις είναι να τον πετάξεις έξω, χωρίς δεύτερη κουβέντα! Και μετά να κάτσεις να σκεφτείς τι δικαιώματα του έχεις δώσει για να σου τα κάνει όλα αυτά! Τα υπόλοιπα είναι για τα χάπατα στα οποία απευθύνονται οι παπαγάλοι!

(ΥΓ) 1: Και κάτι τελευταίο… Κόψτε το παραμύθι περί Ευρώπης! Στα παλαιότερα των υποδημάτων του την έχει γραμμένη την Ευρωπαϊκή σας Ένωση ο Ερντογάν. Ο Σουλτάνος γουστάρει μόνο οθωμανικά πασαλίκια!

(ΥΓ) 2: Παρεμπιπτόντως, μπουχτίσαμε από τους πατριωτικούς δεκάρικους που εκφωνεί –εκ του ασφαλούς- από χωρίου εις χωρίον, ο πρόεδρος της δημοκρατίας τους! Ο οποίος κατά τα άλλα, υπογράφει με χέρια και με πόδια τα Μνημόνια της δυστυχίας μας, τους εφαρμοστικούς τους νόμους, την αναγνώριση της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» κι ότι άλλο του πασάρουν οι Τσιπροκαμμένοι!

«ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»! – ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΛΟΓΩ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Ο ΠΑΣΑΣ ΑΠΟΨΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ! «ΤΟΥΡΚΟΙ» ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΑΙΓΑΙΟΥ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ