ΤΑ ΜΜΕ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΕΠΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ

Θερμοί συμπαραστάτες στην προσπάθεια της κυβέρνησης των πουλημένων στους διεθνείς τοκογλύφους να κάνει το μαύρο-άσπρο, είναι τα ΜΜΕ των μεγάλων αφεντικών.

Έτσι, με δημοσίευμά του το γνωστών συμφερόντων Bloomberg επαινεί τους Τσιπροκαμμένους για τους… ρυθμούς ανάπτυξης της οικονομίας και μιλά για επικείμενη… έξοδο από τα μνημόνια:

«Η ελληνική οικονομία σημείωσε ανάπτυξη για τρίτο συνεχές τρίμηνο, πρώτη φορά εδώ και δέκα χρόνια. Γεγονός που συνιστά θεμέλιο για τις προσπάθειες της χώρας να εξέλθει από το πρόγραμμα στήριξης. Το ΑΕΠ αυξήθηκε 0,3% από τον Σεπτέμβριο, μετά από αύξηση 0,8% το προηγούμενο τρίμηνο. Η αύξηση σε ετήσια βάση ήταν 1,3%, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Η ελληνική κυβέρνηση και οι εκπρόσωποι των θεσμών συμφώνησαν το Σάββατο σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων για την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης.

Τα χρήματα από την εκταμίευση της επόμενης δόσης θα συμπληρωθούν από εξόδους στις διεθνείς χρηματαγορές τον προσεχή χρόνο. Θα βοηθήσουν την κυβέρνηση να δημιουργήσει ένα «μαξιλάρι» ρευστότητας. Κι αυτό ενώ προετοιμάζεται για τη λήξη του τρέχοντος προγράμματος…».

Άμα δεν παινέψεις τα τσιράκια σου, θα πέσουν να σε πλακώσουν!