«ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»: ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ, ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!

Στην χώρα της «πρώτης φοράς αριστερά» (με ολίγη από ελαφροδεξιά…), ο καθένας έχει το δικαίωμα της διαμαρτυρίας και του «ακτιβισμού» (σπάζοντας και κάνα κεφάλι αστυνομικού, όπως έκανε χθες το ΠΑΜΕ…), αρκεί βεβαίως να είναι αριστερός. Αν πρόκειται για πατριώτες, αλλάζουν τα πράγματα και εφαρμόζεται ο… νόμος, στις πιο ακραίες του μορφές.

Κύπριοι φοιτητές, λοιπόν, συγκεντρώθηκαν χθες το βράδυ έξω από την πρεσβεία της Τουρκίας (την οποία έχει «μπογιατίσει» μέρα μεσημέρι η «συλλογικότητα» του Ρουβίκωνα, χωρίς καμμιά συνέπεια για τους «ακτιβιστές»…) διαμαρτυρόμενοι για την επίσκεψη Ερντογάν, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα.

Μάλιστα, για να αποφύγουν επέμβαση της αστυνομίας έκαναν καθιστική διαμαρτυρία (την πιο ειρηνική μορφή διαμαρτυρίας που υπάρχει…), αλλά οι αστυνομία –προφανώς κατόπιν «άνωθεν εντολών» Τσίπρα και Καμμένου- τους επιτέθηκε εντελώς αναίτια και πήρε «σηκωτούς» στην Ασφάλεια 60 φοιτητές!

“Bravo Alexis – Panos” (κατά το παλαιότερο “Bravo Giorgos”, που «κέρδισε» με την δουλοφροσύνη του από τους Τουρκαλάδες ο αλήστου πολιτικής μνήμης Jeffrey…)! Αφού συλλάβατε και τσακίσατε στο ξύλο τους Κούρδους «τρομοκράτες», κι αφού βάλατε την ασφάλεια να σκίζει τις αφίσες (!!!) που χαρακτήριζαν «ανεπιθύμητο» τον Ερντογάν στην Κομοτηνή, κατατροπώσατε και τους Κυπρίους φοιτητές! Ποιος τη χάρη σας, γιουσουφάκια! Ο Οθωμανός Πασάς σας, θα σας κεράσει… λουκουμάκια!