ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΥΣ «ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ»(ΦΥΓΑΔΕΣ) ΣΤΟΝ ΟΘΩΜΑΝΟ ΠΑΣΑ ΤΟΥΣ!

Ποιος είπε ότι η Ιστορία δεν επαναλαμβάνεται; Στη συγκεκριμένη περίπτωση της παράδοσης του Οτζαλάν στους Τουρκαλάδες, από το δίδυμο των Εφιαλτών, Σημίτη και Πάγκαλου!

Προ ολίγων ημερών, λοιπόν, η τουρκική εφημερίδα Aksam, αφού επιβεβαίωνε ότι οι Τσίπρας-Καμμένος έδωσαν την εντολή για την σύλληψη (και τον βασανισμό…) των 9 Κούρδων «τρομοκρατών», για να ευχαριστηθεί ο Οθωμανός Πασάς τους, προχώρησε κι ένα βήμα επιπλέον, προαναγγέλλοντας την παράδοση των «πραξικοπηματιών» (τουλάχιστον των έξι εκ των οκτώ), που κατέφυγαν πέρυσι στην Ελλάδα νομίζοντας ότι είναι… δημοκρατική χώρα που παρέχει άσυλο σε κάθε κυνηγημένο, στην τουρκική ΜΙΤ! Στην ουσία, τους στέλνουν στο εκτελεστικό απόσπασμα, αφού βεβαίως θα προηγηθεί μία διαδικασία φρικτών βασανιστηρίων, «α λα Τούρκα»!

Την πρόθεση αυτή των γραικύλων επιβεβαίωσε –εμμέσως πλην σαφώς- ο Τσίπρας, με συνέντευξή του στο τουρκικό πρακτορείο Anadolu, λίγες ώρες πριν υποδεχθεί –στα τέσσερα!- τον Πασά του:

«Η θέση μου ήταν πάντα σαφής, οι πραξικοπηματίες δεν είναι ευπρόσδεκτοι στην Ελλάδα. Συνεχίζουμε στο πλαίσιο αυτό τη συνεργασία με την Τουρκία στην ασφάλεια και τη δικαστική συνεργασία».

Πως είπατε; Η Ελλάς είναι μικρή χώρα για να διαπράξει μια τόσο μεγάλη ατιμία; Αυτά είναι «αστικές προκαταλήψεις» του παρελθόντος! Τώρα έχουμε κυβέρνηση τουρκοπροσκυνημένων αμερικανοκομμουνιστών κι όλα αυτά τα’χουμε ξεπεράσει!