ΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΜΟΥ: ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ!

Καθεστώς απόλυτης τουρκοκρατίας έχουν επιβάλλει στην Θράκη μας οι Τσίπρας και Καμμένος (ο… πατριωταράς!), λόγω του ερχομού του Οθωμανού Πασά τους.

Στα πλαίσια αυτά, λοιπόν, το βράδυ της Τρίτης συνελήφθησαν από άνδρες της ασφάλειας, τρία άτομα που κολλούσαν αφίσες κατά της επίσκεψης Ερντογάν!

Σύμφωνα δε με την τουρκοεφημερίδα της Θράκης “Μιλλέτ”, οι αστυνομικοί –προφανώς κατόπιν «άνωθεν εντολής»- έσκισαν όλες τις αφίσες κατά του Ερντογάν!!!

Ιδού: «Η επίσκεψη στην Ελλάδα στις 7 & 8 Δεκεμβρίου του Πρόεδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρεζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συνεχίζει να ενοχλεί τις ρατσιστικές ομάδες. Πριν να οριστικοποιηθεί επίσημα η επίσκεψη οι ρατσιστές είχαν οργανώσει καμπάνια συλλογής υπογραφών . Οι ρατσιστικές ομάδας αντιλαμβανόμενες πως η καμπάνια αυτή δεν φέρνει αποτέλεσμα,κόλλησαν σε τοίχους και στύλους αφίσες στην συνοικία Γενί μαχαλλέ της Κομοτηνής, που είναι μια από τις συνοικίες που ζούνε Τούρκοι, με την φωτογραφία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Ρεζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο μέσο της οποίας έγραψαν ”ανεπιθύμητος»” και από κάτω “Όχι στην Επίσκεψη Ερντογάν στην Θράκη”. Έγινε γνωστό πως οι αφίσες που άγνωστος ή άγνωστοι κόλλησαν σε τοίχους και στύλους, άρχισαν να ξηλώνονται από τους αστυνομικούς».

Υπάρχει πιο έσχατο σημείο γραικυλισμού Τσίπρα και –πατριωταρά!- Καμμένε;