ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ!

Αύριο είναι μια πολύ κρίσιμη μέρα για την Μέση Ανατολή και την παγκόσμια ειρήνη! Όπως επιμένουν όλες οι μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο ξανθοβαμμένος παλιάτσος του σιωνισμού θα αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, ενώ πολλές αραβικές χώρες και οργανώσεις (όπως η Χαμάς) προειδοποιούν ότι κάτι τέτοιο θ’ ανοίξει τις πύλες της κολάσεως!

Θυμίζουμε, ότι το Ισραήλ προσάρτησε την ανατολική Ιερουσαλήμ το 1967 μετά τη νίκη του στον πόλεμο των Έξι Ημερών, εναντίον της Αιγύπτου, της Συρίας, του Λιβάνου, του Ιράκ και της Ιορδανίας.

Ωστόσο, κανένας δεν έχει αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ – την οποία διεκδικούν ως πρωτεύουσα του κράτους τους οι Παλαιστίνιοι- κι όλες οι ξένες πρεσβείες είναι εγκατεστημένες στο Τελ Αβίβ. Οπότε, καταλαβαίνετε τι έρχεται από τυχόν αλλαγή της αμερικανικής στάσης!

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, ο Τζάρεντ Κούσνερ, ο φανατικός σιωνιστής γαμπρός του Τραμπ (και πραγματικός κυβερνήτης των ΗΠΑ, κατά πολλούς), ήταν αυτός που ανακοίνωσε την Κυριακή ότι η Ουάσινγκτον βρίσκεται στην τελική φάση της διαδικασίας λήψης της απόφασής για τη μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ. Τυχαίο; Δε νομίζουμε!