Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κλιμάκιο του Λαϊκού Συνδέσμου με τους βουλευτές μας H. Κασιδιάρη και K. Μπαρμπαρούση βρέθηκε σήμερα στην Αιτωλοακαρνανία, στο πλευρό των συμπατριωτών μας, που έπεσαν θύματα των καταστροφικών πλημμυρών.

Στο χωριό Ζευγαράκι, που υπέστη και τις μεγαλύτερες καταστροφές, επισκεφθήκαμε τις πλημμυρισμένες οικίες και συνομιλήσαμε με τους Έλληνες κατοίκους της περιοχής, που αντιμετωπίζονται με απόλυτη εχθρότητα από το ανάλγητο κράτος.

Η οργή για το ανθελληνικό πολιτικό σύστημα – που δεν έπραξε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ για τους πλημμυροπαθείς – ήταν τεράστια, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στο τηλεοπτικό υλικό που δημοσιεύουμε.

Παρά τα τεράστια προβλήματα, οι Έλληνες της περιοχής αντιμετώπισαν με στωικότητα τη φυσική καταστροφή και με τις δικές τους δυνάμεις και τα αποθέματα της ψυχής τους ξαναχτίζουν το μέλλον τους.

Το πιο ευχάριστο μήνυμα ήταν το χαμόγελο μικρών και μεγάλων, η αισιοδοξία τους για ένα καλύτερο αύριο και η αγάπη με την οποία αγκάλιασαν την αποστολή της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-sthrije-tous-plhmmuropatheis-ths-aitwloakarnanias-binteo-fwto#ixzz50Pbg7Wja