Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ

Άρθρο του Γ. Μάστορα στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή»

Θα ήταν υποκριτικό να ισχυριστεί ο οποιοσδήποτε αντιλαμβάνεται χωρίς ψευδαισθήσεις και παρωπίδες την πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα ότι εξεπλάγη με την εισβολή των προστατευόμενων από την εξουσία παρακρατικών του «Ρουβίκωνα» στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης.

Όταν παρήλαυναν με όπλα στην πλατεία Εξαρχείων, μιλώντας για μια «εικόνα από το μέλλον», ουδείς ασχολήθηκε σοβαρά με αυτή την πρωτοφανή επίδειξη παρανομίας και εγκληματικότητας. Όταν εισέβαλαν στην Βουλή, ο πρόεδρός της Νίκος Βούτσης μίλησε για «ακτιβισμό»(!) και -μετά τις προσαγωγές- απαίτησε όχι μόνο να αφεθούν ελεύθερα τα μέλη του «Ρουβίκωνα», αλλά και να εξευτελιστεί το αστυνομικό σώμα με το να μεταβληθούν τα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. σε… ταξί για την μεταφορά τους στον πλησιέστερο σταθμό του μετρό, μη τυχόν και κουραστούν οι συνοδοιπόροι του Κουφοντίνα.

Όταν έγινε η κατάληψη της ισπανικής πρεσβείας, η αντιμετώπισή τους ήταν επιεικώς χαλαρή, με μια αστεία ολιγόμηνη ποινή με αναστολή. Κι όταν μπήκαν σε δημόσιο νοσοκομείο να απειλήσουν με λιντσάρισμα ηλικιωμένο εργαζόμενο με την λογική «κάποιος μας είπε να σου πούμε» δεν κουνήθηκε φύλλο. Επομένως, δεν δικαιούται κανείς να παριστάνει τον έκπληκτο για το νέο «ανδραγάθημά» τους να εισβάλουν, δίχως την παραμικρή ενόχληση στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Όταν μάλιστα νωρίτερα έχουν προηγηθεί κι άλλες «επισκέψεις», στις οποίες προέβησαν σε βανδαλισμούς και καταστροφές με βαριοπούλες, σφυριά και άλλα επίδοξα φονικά όργανα, είναι αντιληπτό ότι η αποθράσυνσή τους βασίζεται πάνω στην βεβαιότητα της ατιμωρησίας που έχουν από την κρατική εξουσία. Η «επίσκεψή» τους στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης αποτελεί (ένα ακόμη) σαφές μήνυμα ότι μπορούν να εισβάλουν όπου θέλουν, οποιαδήποτε ώρα θέλουν, εντελώς ανενόχλητοι και ατιμώρητοι. Απολύτως αναμενόμενη εξέλιξη, καθώς αφού έχουν ήδη «μπουκάρει» σε Βουλή, νοσοκομεία, πρεσβείες, εφορίες, γραφεία εφημερίδων, ιδιωτικά γραφεία, γιατί να μην μπουν και στην «καρδιά» των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας;

Ποιος Στρατιωτικός θα τολμούσε να δώσει την πρέπουσα απάντηση σ’ αυτούς τους βέβηλους και να δώσει εντολή άμεσης σύλληψής τους όταν, όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, οι αστυνομικοί που έκαναν το «λάθος» να τους συλλάβουν, σε μια από τις «δράσεις» τους στην Βουλή, κατεξευτελίστηκαν με το να μετατραπούν σε… ταξιτζήδες άνευ πληρωμής, κατόπιν σχετικής παρέμβασης και διαταγής από το θεσμικό όργανο του Προεδρείου της Βουλής;

Η «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση όχι μόνο δεν θέλει να σταματήσει την ασύδοτη δράση των αποθρασυμμένων αυτών τύπων, αλλά αντιθέτως την «ζεσταίνει» και την ενθαρρύνει. Όταν μια δράκα άεργων τύπων, που αποθεώνει τον Κουφοντίνα και το «αξιακό» σύστημά του, εισβάλλει στο Πεντάγωνο και αποχωρεί ασύλληπτη και ατιμώρητη για την ατιμωτική για το Στράτευμα πράξη της, το μήνυμα που περνά στην κοινωνία είναι ότι το κράτος χαϊδεύει και προάγει τις ανήθικες και παράνομες δραστηριότητες του σκοτεινού παρακράτους.

Ο Ελληνικός Στρατός, που υφίσταται για να υπερασπίζεται την Εθνική Ανεξαρτησία και την Τιμή της Πατρίδας και ο οποίος στο παρελθόν τσάκισε την κομμουνιστική ανταρσία των εγχώριων πρακτόρων της Μόσχας που ήθελαν να μετατρέψουν την Χώρα μας σ’ ένα ακόμη παράρτημα του «ερυθρού παραδείσου», εγκαταλείπεται ως έρμαιο στις ορέξεις του αριστερού παρακράτους και των αδίστακτων παρανόμων και εγκληματιών που το πλαισιώνουν. Είναι ολοφάνερο ότι η αγέλη των παρακρατικών «σκύλων» της ανθελληνικής εξουσίας έχει όχι απλώς την ανοχή, αλλά και την παρότρυνση αυτής ακριβώς της εξουσίας. Γι’ αυτό και προέβησαν σ’ αυτή την ύβρη απέναντι στο Στράτευμα, το οποίο «τους κάθεται στον λαιμό» για ευνόητους λόγους, καθώς η πράξη αυτή αποτελεί ένα ακόμη χαρακτηριστικό δείγμα της παρακμιακής νοοτροπίας στους αντεθνικούς αυτούς κύκλους, οι οποίοι γνωρίζουν ότι δρουν με απόλυτη και σταθερή ασυλία ακριβώς γιατί είναι χρήσιμοι στο να κάνουν τις πιο «βρώμικες δουλειές» του παρακράτους σε επίπεδο πολιτικού και κοινωνικού εκφοβισμού. Δεν είναι τυχαίο ότι επίσημα κυβερνητικά χείλη έχουν χαρακτηρίσει την συγκεκριμένη εγκληματική δράκα άεργων ως «ακτιβιστές»(!), κλείνοντάς τους έτσι πονηρά το μάτι ότι μπορούν να συνεχίσουν ανενόχλητοι την δράση τους. Και βεβαίως, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας διαφεύγει το ότι η προκλητική ανθελληνική και αντιστρατιωτική ενέργεια των παρακρατικών έγινε ανήμερα 17 Νοεμβρίου. Την επέτειο, δηλαδή, του θεμέλιου λίθου (και μύθου) της Μεταπολίτευσης, αυτής του «Πολυτεχνείου». Η εισβολή τους στο Πεντάγωνο μπορεί να θεωρηθεί, συν τοις άλλοις, και ως μια μεταχρονισμένη απάντηση-εκδίκηση για την είσοδο του τανκ του Ελληνικού Στρατού στις 17 Νοεμβρίου 1973 στο Πολυτεχνείο. Ο Ελληνικός Στρατός, ο οποίος το 1949 έδιωξε από την Ιερή Ελληνική Γη τους ξενοκίνητους συμμορίτες του Ζαχαριάδη, του Βαφειάδη, του Μπελογιάννη, του Φλωράκη και των άλλων εντολοδόχων του σοβιετικού ιμπεριαλισμού, αποτελεί αντικείμενο μόνιμου και απύθμενου μίσους από τους σύγχρονους «γενίτσαρους» του «αντιφασισμού» και του «αντιρατσισμού», αλλά στην πραγματικότητα του ανθελληνισμού. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!