ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΙΣΑ ΓΙΝΑΜΕ ΟΥΛΟΙ; Ο MISTER TSIPRAS… ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ

Πάει, χάλασε ο κόσμος! Αφεντικά και δούλοι ίσα γίναμε ούλοι!

Το λοιπόν, ο mister Tsipras (ο άλλοτε «go back κυρία Μέρκελ, go back!») δίνει και… συμβουλές στους Γερμαναράδες πολιτικούς, για να σχηματίσουν κυβέρνηση με την φράου Μέρκελ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Deutsche Welle, ο Μάρτιν Σουλτς λαμβάνει «τηλεφωνήματα και μηνύματα από Ευρωπαίους ηγέτες που τον παροτρύνουν να συνεργαστεί με τους Χριστιανοδημοκράτες για το σχηματισμό κυβέρνησης».

Γράφει δε, πως ανάμεσα σ’αυτούς που του στέλνουν μηνύματα είναι «και ο Έλληνας πρωθυπουργός», αναφέροντας ότι υπήρξε SMS του Τσίπρα προς τον Μάρτιν Σουλτς, με το οποίο τον καλούσε«να μην αρνηθεί την ευκαιρία να παίξει ρόλο σε αυτή την τόσο κρίσιμη συγκυρία για την Ευρώπη», τονίζοντας ότι«η συμμετοχή στην κυβέρνηση είναι προϋπόθεση για να αγωνιστούμε από κοινού για αναγκαίες προοδευτικές μεταρρυθμίσεις και τον εκδημοκρατισμό στην Ευρώπη, για τα κοινωνικά δικαιώματα και μια ουσιαστική μάχη κατά τη νεανικής ανεργίας. Μην ξεχνάς ότι μια πραγματικά αριστερή και προοδευτική θέση δεν έγκειται στο να διατηρείς όσο γίνεται πιο καθαρή τη δική σου ταυτότητα, αλλά στο να αγωνίζεσαι για πραγματικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, προς το συμφέρον των πολλών. Είμαι σίγουρος ότι θα λάβεις τη σωστή απόφαση».