ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Άρθρο του Α.Γ.Π. στην εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ» που κυκλοφορεί 

Έχει ειπωθεί και γραφτεί από πολλούς και με αφορμή γεγονότα, άλλοτε ασήμαντα και καθημερινά κι άλλοτε, τραγικά για την Πατρίδα ότι, Λαός που ξεχνά την ιστορία του, είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει.

Το Έθνος και ο Λαός των Ελλήνων, έχει γράψει λαμπρές σελίδες δόξας στην παγκόσμια ιστορία.

Οι Θερμοπύλες, ο Αλέξανδρος, η εκστρατεία του και η διάδοση του Ελληνικού Πολιτισμού στα πέρατα της οικουμένης, το Βυζάντιο και η ηρωική αντίσταση των τελευταίων υπερασπιστών της Πόλης, η Επανάσταση του ’21 υπό την ηγεσία του Στρατηγού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, το Έπος του ’40, η ηρωική αντίσταση των Ηρώων της ΕΟΚΑ, παραμένουν αυταπόδεικτα και διαχρονικά στοιχεία της Φυλετικής Ανωτερότητας του Έθνους που του έλαχε να, ή καλύτερα προορίστηκε να, γεννηθεί, να ζήσει σ’ αυτή τη γωνιά του πλανήτη, που ευλόγησαν οι θεοί και πάντα έβγαζε, ποιητές, Ήρωες και φιλοσόφους.

Και τώρα τι ; Και πόσο κάτω νιώθει ο Έλληνας του 2017, μετά από τον εξευτελισμό που υφίσταται μετά από 7 χρόνια μνημονίων, που είναι άνεργος, με άνεργα παιδιά, που ζει με δανεικά και ελεημοσύνες;

Ο ίδιος «Έλληνας» όμως, δέχτηκε και δέχεται να ζει, μετά από μια εποχή επίπλαστης και στοχευμένης ευμάρειας και άκρατου καταναλωτισμού, στη σημερινή «Ελλάδα», των νεομπολσεβίκων ταγών του, των συνεταίρων κάποιων «πατριωτών» και «εθνικοφρόνων», που, πρώτα νομιμοποίησαν και, αφού παρέδωσαν ιδεολογική ηγεμονία, έκαναν εξουσία, τους παραχωμένους στην άμμο, απογόνους των ηττημένων κατσαπλιάδων του συμμοριτοπολέμου.

Αναρωτιέμαι, σε ποια Πατρίδα ζω/ζούμε σήμερα…στη μητέρα του παγκόσμιου πολιτισμού, ή στο τελευταίο σοβιέτ της Ευρώπης…;

Μπορώ, δικαιούμαι και πρέπει ν’ αγωνίζομαι και να ελπίζω, όταν το αύριο της Πατρίδας μου και την τύχη την δική μου και των παιδιών μου, διαχειρίζονται οι νεομπολσεβίκοι, ή, το αντίπαλο δέος, οι λιμπεραλιστές πολλαπλών εκδόσεων (νεοφιλελεύθεροι, σοσιαλδημοκράτες), όλοι απέναντι σε κάθε στ’ αλήθεια ΕΘΝΙΚΟ και ΕΛΛΗΝΙΚΟ;

Η απάντηση είναι μία και η πορεία είναι μονόδρομος…ΝΑΙ!!! Εσείς, εγώ και ΟΛΟΙ, όσοι Πιστεύουμε, όσοι αντιστεκόμαστε στην παρακμή, εσείς, Συναγωνιστές μου Χρυσαυγίτες, μπορούμε και πρέπει, να ελπίζουμε και ν’ αγωνιζόμαστε, για να γκρεμίσουμε το καθεστώς των διεφθαρμένων.

Αντιλαμβανόμαστε πιστεύω, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι η Ελλάδα μας κατάντησε το τελευταίο σοβιέτ της Ευρώπης…! Αλλά ενώ ο κομμουνισμός, απέτυχε παγκοσμίως, μετά από 70 και βάλε χρόνια, να επιβάλλει την αντιανθρώπινη ιδεολογία και πολιτική πρακτική του, είναι εξουσία στη σημερινή «ελλάδα» του Αλέξη και του σύριζα!!!

ΚΑΤΑΝΤΙΑ, όπως κι αν προσπαθήσει να το ερμηνεύσει, ο οποιοσδήποτε…

Και η απάντηση,  η αντίσταση και ο αγώνας του καθένα μας, προκύπτει αυταπόδεικτα και είναι ΜΙΑ και ΜΟΝΗ…

Η απάντηση σε ανάξιους να ονομάζονται Έλληνες, σε νεογραικύλους και σε συμβιβασμένους με, ή χωρίς λόγο είναι ΜΙΑ…

Χρυσή Αυγή για την αιώνια Πατρίδα ΜΑΣ!

Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Ζήτω η ΝΙΚΗ!