ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “AKSAM”: ΟΙ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 9 ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ… ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ»

Την πάσα αλήθεια γράφει η τουρκική εφημερίδα “Aksam”, για την σύλληψη των 9 Κούρδων «τρομοκρατών» (ότι επρόκειτο για «δωράκι» των Τσιπροκαμμένων στον Πασά τους – όπως κατήγγειλαν οι συλληφθέντες). Προσθέτοντας, ωστόσο, ότι οι ραγιάδες των Αθηνών ετοιμάζονται να παραδώσουν στον Πασά και τους έξι από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που κατέφυγαν στην Ελλάδα, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα. Ιδού το σχετικό δημοσίευμα:

«65 χρόνια μετά θα συμβεί κάτι για πρώτη φορά στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις 7 και 8 Δεκεμβρίου θα πάει στην πρωτεύουσα της Ελλάδας Αθήνα. Η Ελλάδα προ της επίσκεψης, επιτάχυνε τις αστυνομικές επιχειρήσεις κατά των τρομοκρατικών οργανώσεων ΠΚΚ και DHKP-C. Προχτές μεταξύ των 9 μελών της DHKP-C που συνελήφθησαν, αναφέρεται πως βρίσκεται και ο Χασάν Μπιμπέρ-δράστης επιθέσεων που έγιναν το 2013 κατά των Κεντρικών Γραφείων του ΑΚΡ και του υπουργείου Δικαιοσύνης.

H επίσκεψη διασφάλισε να τεθεί το εύθραυστο θέμα των 8 αξιωματικών μελών της FETÖ. Για τους αξιωματικούς αυτούς που δέχθηκαν να δώσουν στην Ελλάδα πληροφορίες σχετικά με τις Τ.Ε.Δ. , ελληνικές διπλωματικές πηγές μετέφεραν σε Τούρκους ομολόγους τους πως μπορούν να εκδώσουν τους 6 από τους 8».

Καθόλου περίεργο δεν θα είναι να το κάνουν. Ισχύς των ρεζιλεμένων Τσιπροκαμμένων, η αγάπη του Πασά τους!