ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Κάπου στα Εξάρχεια, δεν θυμάμαι την οδό, είδα κάτι σε ένα στέκι αναρχικών δίπλα στην είσοδο, ήταν γραμμένη η λέξη WAR (πόλεμος) στα αγγλικά συνεχίζοντας σε άλλη γλώσσα η οποία έμοιαζε με αραβικά.

Ρώτησα κάποιους γνωστούς μου που «δραστηριοποιούνται» στα γκραφίτι και μου επιβεβαίωσαν πως δεν υπάρχει ούτε άτομο, ούτε ομάδα «καλλιτεχνών» που ονομάζονται «WAR».

Άρα όποιος το έγραψε, ήθελε, να μπορεί να διαβαστεί η λέξη «πόλεμος» από τους (αγγλομαθείς) Έλληνες και κάποιοι από τους «επενδυτές» που μας κουβαλήθηκαν, να μπορούν να διαβάσουν το υπόλοιπο. Τι να τους λέει άραγε;

Αυτά και πολλά άλλα γραμμένα σε τοίχους στο κέντρο της Αθήνας, την πρωτεύουσα μιας χώρας που έχει ανοίξει διάπλατα τα σύνορα της και έχει μπει ο κάθε ψυχοπαθής τριτοκοσμικός με τις χειρότερες διαθέσεις. Σε μια χώρα όπου στερούνται οι Έλληνες για να τα δίνουν στους εισβολείς. Όπου πλέον ο κάθε Αφρικανός, Ασιάτης και Άραβας έχει πιο πολλά δικαιώματα και προνόμια από τους Αθηναίους πολίτες.

Μόνο με μια εθνικιστική κυβέρνηση του Λαϊκού Συνδέσμου θα εφαρμοστούν οι νόμοι και θα γυρίσουν πίσω από εκεί που ήρθαν όλοι αυτοί.

Ίων

Πηγή: prwthentekatou.blogspot.gr