ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ» ΨΕΚΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑΤΙ «ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ»!

 

Εκστασιασμένο από την… ανάπτυξη που έχει έρθει στην Ελλάδα στους καιρούς του «Αλέξη» και του δικού του, το «εθνικόφρων» παπαγαλάκι του –διορισμένου στο υπουργείο- κουμπάρου, πανηγυρίζει διότι «τα ελληνικά ακίνητα είναι «φιλέτο» για τους Τούρκους». Δείτε κάποιες λεπτομέρειες από την… τεράστια εθνική επιτυχία:

«Όλο και περισσότεροι Τούρκοι αγοράζουν ακίνητα στην Ελλάδα. Ρεπορτάζ του γερμανικού ραδιοσταθμού DLF από τη Ρόδο δείχνει ότι για πολλούς Τούρκους η Ελλάδα αποτελεί πλέον ασφαλές επενδυτικό λιμάνι.

Το ενδιαφέρον των Τούρκων για ελληνικά ακίνητα είναι μεγάλο. Οι λόγοι ποικίλλουν και οφείλονται είτε στην πολιτική αστάθεια στην Τουρκία, είτε στις ανησυχίες για τη σταθερότητα της τουρκικής λίρας, είτε απλά στο γεγονός ότι η Ελλάδα αρέσει πολύ στους Τούρκους.

Η Σιμπέλ Αρσικαλίν, μεσίτρια στη Ρόδο, θεωρεί ότι Τούρκοι είναι καλοί πελάτες… Οι εύποροι Τούρκοι δεν επενδύουν μόνο στη Ρόδο, αλλά και στη Μύκονο ή την ανατολική Αττική. Σύμφωνα με μεσιτικά γραφεία στην Αθήνα, υπάρχουν πολλοί Τούρκοι γιατροί, δικηγόροι και επιχειρηματίες που αγοράζουν ακίνητα σε προάστια της Αττικής…».

Κι όπως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις, μεγάλη είναι η συμβολή του… λεβέντη μας, ασίκη και καραμπουζουκλή, του Πάνου του Καμμένου, που διευκολύνει τις… επενδύσεις των Τουρκαλάδων – πάντα για… εθνικούς λόγους και για τη… δόξα του μεγάλου μας έθνους:

«Κατά την άποψη του Έλληνα συμβολαιογράφου, ακόμα και η έγκριση του ελληνικού υπουργείου Άμυνας που απαιτείται για ορισμένες αγοραπωλησίες δεν αποτελεί πρόβλημα. «Επειδή η Ρόδος βρίσκεται κοντά στα τουρκικά παράλια χρειάζεται ειδική άδεια από το υπουργείο Άμυνας, για την οποία υπολογίζουμε περίπου δύο μήνες. Η διαδικασία ωστόσο είναι τυπική. Μέχρι σήμερα δεν είχαμε αρνητική απάντηση. Που σημαίνει ότι οι Τούρκοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επενδύσουν χωρίς κανένα πρόβλημα».

(ΥΓ): Ζήτω ο Πάνος μας! Ζήτω η εθνικόφρων Ελλάς της «πρώτης φοράς αριστερά» και οι Τούρκοι… επενδυτές της!