ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ: Ο MISTER TSIPRAS ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ROTHCHILD ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΛΟΜΠΙ!

Γράφει ο Αντίοχος

Έγραψα στην στήλη μου στην εφημερίδα Χρυσή Αυγή που κυκλοφορεί σχετικά με το βραβείο που πήρε προσφάτως ο mister Tsipras: 

«Το βραβείο Rothchild πήρε ο Tsipras!

Μεγαλεία στη Γαλλία έζησε ο mister Tsipras, παραλαμβάνοντας το βραβείο του «Πολιτικού Σθένους» από το περιοδικό Politique Internationale… Το δε βραβείο, ήταν στην ουσία «βραβείο Rothchild», καθότι αυτοί οι… καλοί άνθρωποι βρίσκονται πίσω από το Politique Internationale»

Βέβαια, εγώ που τα γράφω αυτά είμαι «φασίστας» κ.τ.λ., αλλά δεν τα γράφω μόνον εγώ!

Τις παραπάνω διαπιστώσεις μου επιβεβαίωσε όχι όποιος κι όποιος, αλλά ένα «βαρύ πυροβολικό» της καθεστωτικής δημοσιογραφίας, ο οποίος επιπροσθέτως τυγχάνει διακηρυγμένος φιλοσιωνιστής: ο Αθανάσιος Παπανδρόπουλος.

Ιδού τα κυριότερα σημεία του άρθρου του, υπό τον τίτλο «Ο ρόλος των Rothschild: Ιδού ποιος πληρώνει για να «κτισθεί» το προφίλ του Τσίπρα»:

«Όταν πριν κάποιους μήνες ένας καλός Γάλλος συνάδελφος μού μίλησε για τις ευρωπαϊκές φιλοδοξίες του Αλέξη Τσίπρα και για μία εταιρεία που έχει αναλάβει να «φτιάξει» το προφίλ του, θεώρησα ότι αστειευόταν και δεν συνέχισα την συζήτηση.

Άρχισα όμως να αλλάζω γνώμη μετά την επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα. Κάποιες πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά μου γύρω από την συνομιλία που είχε ο πρωθυπουργός μας με τον Γάλλο πρόεδρο ήταν η αρχή ενός κουβαριού που άρχισε να ξετυλίγεται και που για την ώρα είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς μέχρι πού θα φθάσει και πώς.

Γιατί τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Εμμανουέλ Μακρόν επέλεξε την Αθήνα του Αλέξη Τσίπρα για να μιλήσει για την Ευρώπη και να διατυπώσει το όραμά του γι’ αυτήν; Δεύτερον, ποιοι και γιατί αποφάσισαν να τιμήσουν τον πρωθυπουργό μας με τα βραβεία του «πολιτικού θάρρους» και του «ευρωπαϊκού προσανατολισμού»;

Τρίτον, γιατί το Ισραήλ και το εβραϊκό λόμπυ στις ΗΠΑ στήριξε την επίσκεψη Τσίπρα στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ;

Απάντηση στο πρώτο ερώτημα: Για τις ευρωεκλογές του 2019, ο Εμμ. Μακρόν φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα πανευρωπαϊκό κόμμα που θα το συνθέτουν επιμέρους εθνικά κόμματα και το οποίο θα διεκδικήσει την εκπροσώπησή του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Είναι πολύ πιθανόν ο Αλ. Τσίπρας να έχει ήδη αποδεχθεί συμμετοχή στο σχέδιο αυτό και ο Γάλλος πρόεδρος να τού έχει υποσχεθεί, λόγω ηλικίας, την ηγεσία αυτού του πανευρωπαϊκού πολιτικού φορέα.

Για τον σκοπό αυτόν, το «κτίσιμο» εικόνας για τον Αλ. Τσίπρα προφανώς έχει αναλάβει η εταιρεία συμβούλων Rothschild and Co, την οποία διαχειρίζεται η όντως λαμπρή οικονομολόγος και ειδική σε θέματα ρυθμίσεως δημοσίων χρεών κυρία Anne-Laure Kiechel, γνωστή για τις διεθνείς διασυνδέσεις της.

Από την άλλη πλευρά, η κυρία Anne-Laure Kiechel έχει πολύ καλές σχέσεις και με τον Patrick Wasjman, ιδρυτή της μηνιαίας επιθεώρησης «Politique Internationale», περιοδικό το οποίο από τα πρώτα του βήματα στήριξε η οικογένεια Rothschild, τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ.

Στο πλαίσιο αυτό, λέγεται ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει διαβεβαιώσει τους Ισραηλινούς ότι στηρίζει την πρωτοβουλία τους και έχει παρακαλέσει το εβραϊκό λόμπυ…».