ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ «ΤΡΟΥΠΩΝΟΥΝ» ΠΑΝΤΟΥ! 206 ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!

Ποια ήταν το πιο δυνατό όπλο της κλεφτοπασοκαρίας, για την μακροημέρευσή της στην εξουσία; Όχι βεβαίως η… ιδεολογία ή ο μαγνητισμός που εξέπεμπε ο Άντριου Παπάντριου, αλλά οι διορισμοί!

Εκατοντάδες χιλιάδες διορισμοί πρασινοφρουρών είχαν γίνει από το 1981 και μετά στο –αθάνατο!- ελληνικό δημόσιο, σε σημείο να υπάρχουν υπάλληλοι που δεν είχαν… καρέκλα να κάτσουν στις νέες τους υπηρεσίες. Έτσι, οι ευεργετηθέντες καθώς επίσης και οι οικογένειές τους, δεν το κουνάγανε ρούπι από την… πασοκάρα!

Το ίδιο σύστημα εφαρμόζει και η λετσαρία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία κληρονόμησε τους πρασινοφρουρούς δημοσίους υπαλλήλους της δεκαετίας του ’80. Όχι μόνο προστατεύει όσο μπορεί αυτό το κηφηναριό, αλλά επιπλέον διορίζει αβέρτα-κουβέρτα κι άλλους!

Έτσι, μετά την ανακοίνωση του διορισμού περίπου 12.000 συριζοκαμμενομούρηδων σε δήμους, ΔΕΚΟ και λοιπά, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής (και… Διαστήματος) Παππάς ανακοίνωσε την πρόσληψη 206 «ημετέρων» στην ΕΡΤ, καθώς όπως είπε «υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις σε διάφορες ειδικότητες»!

Διοριστείτε σύντροφοι, διοριστείτε!