ΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑΚΗΔΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ… ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Ψάξαμε παντού! Ξεφυλλίσαμε ολόκληρη τη φυλλάδα των Ιών και το διαδικτυακό της παράρτημα. Τα ίδια με την «Αυγή», το left.gr και τα υπόλοιπα «κρυφά ταλέντα» του χώρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ξεψαχνίσαμε το indymedia, την ιστοσελίδα των Λαφαζανίστας, την ιστοσελίδα της ΑΝΤΑΡCIA, το έντυπο και ηλεκτρονικό κουκουεδαριό και για να μην πολυλογάμε ότι ΜΜΕ υπάρχει αριστερό. Τζίφος!

Πουθενά δεν υπήρχε ούτε μια λέξη, ούτε ένας υπαινιγμός, για τα ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ δια γυμνού οφθαλμού βασανιστήρια που υπέστησαν τουλάχιστον 2 από τους 9 συλληφθέντες Κούρδους! Αλλά και για τις μεταγενέστερες… τσαχπινιές που έκαναν τα «αστικά» ΜΜΕ, εξαφανίζοντας ή αλλοιώνοντας τις φωτογραφίες των βασανισμένων. Άχνα! Σκασμός! Και κυρίως απ’ αυτούς που γυρεύουν… λαϊκά δικαστήρια όταν βλέπουν μια… γρατζουνιά στο πρόσωπο ακόμα και του πιο ειδεχθούς φονιά! Και δεν ξέφυγε κανείς από την κοινή γραμμή. Ούτε ο «τελευταίος τροχός» της αριστερής «αμάξης»! Άρα, είναι ΟΛΟΙ απολύτως ελεγχόμενοι!

Γιατί άραγε; Είναι η νέα Τουρκοκρατία, «ηλίθιε»!

ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΤΟΥ ΠΑΣΑ ΤΟΥΣ! ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ Ή ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!