ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΣΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΚΟΥΡΔΩΝ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ»

Χίλιες μύριες κατηγορίες διαρρέουν τώρα τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω των ξεδιάντροπων «εθνικοφρόνων» διαδικτυακών παπαγάλων τους, εναντίον των Κούρδων που συνέλαβε το τσιπροκαμμενικό ψευδοκράτος, για να τους κάνει δώρο στον ερχόμενο για… επιθεώρηση Ερντογάν Πασά. Μια φορά κι έναν καιρό, όμως, τα συντρόφια τους υπεράσπιζαν και στα δικαστήρια!

Το 2011, λοιπόν, εξερράγη χειροβομβίδα στα χέρια ενός 32χρονου Κούρδου, μέσα σε ισόγειο διαμέρισμα της οδού Υψηλάντου, στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης.Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα είχε βρεθεί βαρύς οπλισμός και εκρηκτικές ύλες, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθησαν δύο Κούρδοι όταν βρέθηκαν δακτυλικά τους αποτυπώματα σε έντυπο υλικό που υπήρχε στο σπίτι. Ως μάρτυρες υπεράσπισης κατέθεσαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης Τριαντάφυλλος Μηταφίδης και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου, που υποστήριξαν ότι «η δραστηριότητα των δύο Κούρδων ήταν ειρηνική», ενώ τόνισαν ότι «τους γνωρίζουν προσωπικά από τη συμμετοχή τους σε εκδηλώσεις για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του τουρκικού και κουρδικού λαού».

Τι άλλαξε από τότε μέχρι τώρα; Τότε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα μικρό κι ασήμαντο περιθωριακό κομματίδιο, στο οποίο κανένας δεν έδινε σημασία και οι συριζαίοι το’ παιζαν επαναστάτες εκ του ασφαλούς. Τώρα είναι κυβέρνηση του οθωμανικού προτεκτοράτου Γιουνανιστάν και κάνουν ότι γουστάρει ο Πασάς τους!