ΠΑΝΟ, ΧΑΝΩ! ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Η Ε.Ε. ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΕ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ!

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο υπουργοπάνος Καμμένος! Τζάμπα εκτέθηκε με τον «μεσάζοντα» και την πώληση των βλημάτων στους χασάπηδες της Σαουδικής Αραβίας, για να σκοτώσουν τα παιδιά της Υεμένης! Τζάμπα εκτέθηκε και ξεφτίλισε το (δήθεν)… «ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς» η… ευαίσθητη και… ανθρωπιστική «πρώτη φορά αριστερά», που υπερασπίστηκε τον Καμμένο μέχρις εσχάτων!

Έτσι, με 539 ψήφους υπέρ, 13 κατά και 81 αποχές εγκρίθηκε κατά τη σημερινή Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου ψήφισμα για την Υεμένη, το οποίο περιλαμβάνει το αίτημα επιβολής εμπάργκο όπλων της ΕΕ στη Σαουδική Αραβία. Η παράγραφος για το εμπάργκο εγκρίθηκε με 368 ψήφους υπέρ, 221 κατά και 43 αποχές.

Συγκεκριμένα, οι ευρωβουλευτές καλούν την Ύπατη Εκπρόσωπο της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής, Φεντερίκα Μογκερίνι «να αναλάβει πρωτοβουλία, προκειμένου να επιβληθεί εμπάργκο όπλων της ΕΕ εναντίον της Σαουδικής Αραβίας, λαμβανομένων υπόψη των σοβαρών καταγγελιών για παραβιάσεις, από τη Σαουδική Αραβία, του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου στην Υεμένη και του γεγονότος ότι, κατά συνέπεια, η συνέχιση της χορήγησης αδειών για πωλήσεις όπλων στη Σαουδική Αραβία θα οδηγούσε σε παραβίαση της κοινής θέσης 2008/944/ΚΕΠΠΑ του Συμβουλίου».

Μετά απ’ αυτό, είναι απίθανο η κυβέρνηση των συριζοψεκασμένων να τολμήσει να «σπάσει» το εμπάργκο. Κρίμα, μπούλη Πανούλη! Αλλά μη στενοχωριέσαι, στην επόμενη «δουλειά» μπορεί να φανείς πιο… τυχερός!