ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΤΟΥ ΠΑΣΑ ΤΟΥΣ! ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ Ή ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Χθες, οι Κούρδοι που συνελήφθησαν κατόπιν εντολών Τσίπρα – Καμμένου (ξέρετε, αυτουνού του… τουρκοφάγου), για να δοθούν ως «δωράκια» στον ερχόμενο την επόμενη βδομάδα Ερντογάν Πασά, κατήγγειλαν ότι βασανίστηκαν. Η αλήθεια είναι ότι δε δώσαμε μεγάλη σημασία στην καταγγελία τους, πιστεύοντας ότι πρόκειται περί ψευδούς ισχυρισμού, για ενίσχυση της υπερασπιστικής τακτικής τους…

Σήμερα, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των συλληφθέντων «κακούργων» (είδατε ταχύτητα;) και σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις είναι εμφανή τα σημάδια των βασανιστηρίων!

Του ενός του έχουν μαυρίσει το μάτι και του άλλου του έχουν σπάσει το κεφάλι!

Κι εδώ φαίνεται ο πέρα για πέρα βρώμικος ρόλος των ΜΜΕ (συμπεριλαμβανομένων και αυτών που δήθεν αντιπολιτεύονται το δίδυμο των τουρκοπροσκυνημένων), των κόκκινων ολιγαρχών του πλούτου και των «αλητών-ρουφιάνων-δημοσιογράφων»!

Όχι μόνον δεν επισήμαναν αυτό που μπορεί να δει ακόμα κι ένας αόμματος, αλλά στην περίπτωση του συλληφθέντος που του μαύρισαν το αριστερό μάτι, εξαφάνισαν την πρώτη φωτογραφία που είναι «ανφάς» (κατά πρόσωπο) και εμφάνισαν μία «προφίλ» (πλάγια όψη του προσώπου), που δείχνει μόνο την δεξιά του πλευρά και δε φαίνεται το μαυρισμένο μάτι!

Τη δε φωτογραφία του ετέρου συλληφθέντος, με το σπασμένο κεφάλι, την εξαφάνισαν ολοκληρωτικά, εφόσον όπως και την εμφάνιζαν, το σπασμένο κεφάλι δεν κρύβεται με τίποτα!