ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ! ΟΤΑΝ Ο ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ… ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

 

Όταν η συμμορία Σημίτη –Πάγκαλου και ΣΙΑ παρέδωσε σιδηροδέσμιο τον Αμπντουλάχ Οτζαλάν στα χέρια των Τουρκαλάδων, η πρώτη δικαιολογία που ψέλλισαν οι καταδότες ήταν ότι η παρουσία του Κούρδου ηγέτη στην Ελλάδα θα προκαλούσε μεγάλη όξυνση στις ελληνο-τουρκικές σχέσεις, ίσως δε και… πόλεμο!

Είναι προφανές, ότι οι χθεσινές συλλήψεις των Κούρδων «τρομοκρατών» στην Αθήνα, ήταν το ρεγάλο των Τσιπροκαμμένων στον Πασά τους, που έρχεται για επιθεώρηση στο οθωμανικό προτεκτοράτο Γιουσουφακιστάν στις 7 Δεκεμβρίου.

Κι όταν άρχισε να τους κράζει ο κόσμος από τα κοινωνικά δίκτυα, οι ξεδιάντροποι Τσιπροκαμμένοι «διέρρευσαν» στα πρόθυρα ΜΜΕ, πως οι συλληφθέντες ήταν έτοιμοι να… σκοτώσουν τον Ερντογάν στην Αθήνα και τους πρόλαβαν στο… τσακ!

Μάλιστα, ένα ξετσίπωτο «εθνικόφρων» και… πολεμοχαρές διαδικτυακό παπαγαλάκι του Καμμένου (όχι το φανερό…), έγραψε εκστασιασμένο πως… «Αποφεύχθηκε ελληνοτουρκικός πόλεμος στο «παρά 1΄»!!! Ενώ ένα άλλο (εξίσου «εθνικόφρων» και κατευθυνόμενο από τον μπούληΠανούλη), σε μία ανάρτησή του αντέγραψε το προηγούμενο, ενώ σε άλλη ανάρτησή του ανέφερε… εμπιστευτικά προς το… φιλοθεάμον κοινό του, πως: «σύμφωνα με κουρδικές διπλωματικές πηγές οι συλληφθέντες είναι προβοκάτορες, όργανα των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, της ΜΙΤ»!

(ΥΓ): Γιουσουφάκια φανερά και κρυφά, βγάλτε τις ξεκούμπωτες ρόμπες σας και στηθείτε στα τέσσερα, να σας… επιθεωρήσει ο Πασάς σας!