ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ: SMS ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΕ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» – ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΕΟ HOTSPOT ΣΤΗΝ ΑΧΛΑΔΕΡΗ

Την ίδια ώρα που έγινε η πρώτη απεργία-αντίδραση για τους 9.000 πρόσφυγες που υπάρχουν στο νησί, κοντεύοντας να ξεπεράσουν το 10% του πληθυσμού του νησιού μας, ΜΚΟ, ύπατη αρμοστεία και ορισμένοι ακόμα εμπλεκόμενοι, ξεκινούν ήδη να οργανώνουν νέο κέντρο στην Αχλαδερή!

Μάλιστα, όπως το διαβάζετε. Η Ύπατη Αρμοστεία όπως θα διαβάσετε στην εικόνα που ακολουθεί, όπως αποκλειστικά εξασφάλισε για εσάς το kalloninews.gr, ζητάει προσφορές από ξενοδόχους Μολύβου, Πέτρας και Σκάλας Καλλονής για να στεγαστούν στα ξενοδοχεία πρόσφυγες αλλά και μέλη ΜΚΟ!

Ταυτόχρονα, άλλη μια είδηση ήρθε στο kalloninews.gr και αφορά το άνοιγμα τις επόμενες βδομάδες σε απόσταση αναπνοής από το στρατόπεδο Αχλαδερής, μίνι μάρκετ! Λέτε τυχαία η επένδυση αυτή του συγκεκριμένου πολίτη που έκανε την κίνηση; Όταν μάλιστα το εν λόγο κατάστημα δεν ευνοεί καθόλου τις αγορές πολιτών στο σημείο που είναι;

Δεν θέλουμε να μπούμε σε θεωρίες συνωμοσίας και να πούμε «υπάρχει σχέδιο» για το νησί μας. Απλά αρκούμαστε στην ανικανότητα. Το μπάχαλο στο νησί μας οφείλετε σε αναρχία και ανικανότητα διαχείρισης.

Πάντως για την ώρα μαθαίνουμε πως οι ξενοδόχοι αρνούνται μαζικά και δίχως εξαίρεση να συνεργαστούν με τον ΟΗΕ και με οποιονδήποτε άλλον θα φέρει τέτοιους πληθυσμούς στα μέρη μας!

Πηγή: http://kalloninews.gr