ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;

Γράφει ο Αντίοχος

«Εμάς», θα απαντούσε ηλιθίως ο γραφικός αντιπρόεδρος Μπουμπούκος! Κι αυτή την εντύπωση (πως φοβούνται τους νουδούληδες) θα έχει σίγουρα και η πλειοψηφία του κόσμου, παρασυρμένη από τις ατέρμονες κοκορομαχίες στη βουλή.

Αλλά δεν είναι έτσι! Άλλους φοβούνται και δε διστάζουν να το ομολογήσουν!

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, διεξήχθη η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της νεολέρας του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά τη διάρκεια της Συνδιάσκεψης συζητήθηκαν οι «πολιτικές προτεραιότητες της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και τα καθήκοντα στο εξής», τα οποία περιγράφονται αναλυτικά στο «επικαιροποιημένο Σχέδιο Πολιτικής Απόφασης» το οποίο ενέκρινε με τον συνήθη σταλινικό τρόπο (ομοφώνως…) η Συνδιάσκεψη το απόγευμα της Κυριακής. Ποιες είναι, λοιπόν, οι «πολιτικές προτεραιότητες» και τα «καθήκοντα» των συριζαίων, όπως τα περιγράφουν οι ίδιοι;

Ο έλεγχος του χώρου της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (με την συνδρομή των κουκουλοφόρων παρακρατικών συμμοριών…), ο εργατοπατερισμός, οι «δομές αλληλεγγύης» (οι καταλήψεις των παρακρατικών στοιχείων), η διείσδυσή τους σε «νεανικά και πολιτιστικά στέκια» και: ο αντιφασισμός, με στόχο “να μην αφήνουμε σπιθαμή κοινωνικού και πολιτικού χώρου παρέμβασης στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής”!

Περί νουδούλας και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων», ούτε λέξη! Λογικό είναι, καθώς στο ίδιο σύστημα ανήκουν όλοι τους – από ψοφοδεξιά μέχρι άκρα αριστερά! Με μόνη πραγματική αντιπολίτευση την Χρυσή Αυγή!