ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΠΑΡΙΣΙΟΥΣ… Η «ΠΑΤΕΝΤΑ» ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ

 

Γράφει ο Αντίοχος

Αν νομίζετε πως οι πατέντες του εγχωρίου μαρξιστικού παρακράτους είναι εμπνεύσεως των εν Ελλάδι αναρχοκομμουνιστών, κάνετε λάθος! Υπάρχει διεθνές κέντρο που φτιάχνει τις «πατέντες» και τα κατά τόπους κόκκινα σκυλιά του τις εφαρμόζουν!

Ποια «πατέντα», λοιπόν, χρησιμοποιεί το συριζοψεκασμένο λεχριταριό (και πριν απ’ αυτό τα σαμαρομπουμπούκια…) για να απαγορεύσουν μια εθνικιστική συγκέντρωση; Βάζει τα κόκκινα σκυλιά του να ανακοινώσουν αντισυγκέντρωση, την ίδια μέρα και ώρα και στον ίδιο τόπο. Και στο τέλος η Αστυνομία απαγορεύει «όλες τις συγκεντρώσεις» (δηλαδή την νόμιμη συγκέντρωση των εθνικιστών και την παράνομη αντισυγκέντρωση των λυσσασμένων κόκκινων σκυλιών του καθεστώτος – εξισώνοντάς τες), τάχα για λόγους «δημοσίας ασφαλείας»!

Η ίδια ακριβώς «πατέντα», εμπνεύσεως του hostis humani generis Σόρος, εφαρμόζεται παντού – στην Ευρώπη!

Στο Παρίσι, λοιπόν, είχε προγραμματισθεί μια νόμιμη συγκέντρωση της εθνικιστικής οργάνωσης Génération Identitaire. Αμέσως, οι «αντιρατσιστικές» οργανώσεις των επιστράτων του Σόρος ανακοίνωσαν αντισυγκεντρώσεις. Και στο τέλος, ο «μιλημένος» αρχηγός της αστυνομίας Μισέλ Ντελπουές τις απαγόρευσε όλες, με το… γνωστό σκεπτικό: «να αποφευχθούν βίαιες συγκρούσεις και προβλήματα στη δημόσια τάξη».

Είπατε τίποτα;