«ΠΡΑΒΙΛΝΟ» ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Άλλαξε χέρια η ηγεσία της «αγαπούλα, την κουκούλα!» νεολέρας του ΣΥΡΙΖΑ και αντί του Ιάσονα Σχινά Παπαδόπουλου ανέλαβε ο Σωτήρης Αλεξίου.

Υπό κανονικές συνθήκες, δε θα μας απασχολούσε βεβαίως η αλλαγή φρουράς των… φερέλπιδων του παρδαλού αμερικανοκομμουνιστικού συνονθυλεύματος (ένας από τους διακηρυγμένους στόχους του οποίου είναι «ο αντιφασισμός, με στόχο “να μην αφήνουμε σπιθαμή κοινωνικού και πολιτικού χώρου παρέμβασης στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής”»), αλλά δεν μπορούμε ν’ αφήσουμε ασχολίαστη τη διατύπωση:«”Νέα κατάσταση, νέα καθήκοντα” και νέος Γραμματέας για τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ». Η οποία δεν είναι καθόλου τυχαία…

Πρόκειται για τον τίτλο της ομιλίας του αρχιπροδότη Ζαχαριάδη, που έγινε μετά την συντριβή των εαμοβουλγάρων κομμουνιστοσυμμοριτών στον Γράμμα και το Βίτσι, κατά την διάρκεια της 6ης «πλατιάς Ολομέλειας» του ΚΚΕ.

Η Ολομέλεια πραγματοποιήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 1949 στην Αλβανία και το κείμενο της ομιλίας του το παρουσίασε ο Ζαχαριάδης πρώτα στον «πατερούλη» Στάλιν, ο οποίος και το ενέκρινε γράφοντας πάνω τη λέξη «πραβίλνο», που σημαίνει «σωστά».

Πρόκειται βεβαίως για μια ομιλία που είναι συνυφασμένη με την συντριβή και καλώς την ξεπατικώνουν τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί επίκειται και η δική τους συντριβή! Μόνο που τώρα δεν υπάρχει «Σιδηρούν Παραπέτασμα» για να τους δεχτεί και η Αμερική πέφτει πολύ μακριά!