Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΤΗΣ

Γράφει ο Γιάννης Αγγέλου

Το Χόλυγουντ πλέον βρίσκεται σε πανικό και αυτό δεν μπορεί να το κρύψει τα «λαμπερά φώτα» του, τα συνεχή σεξουαλικά σκάνδαλα και οι διαρκείς προκλητικές επιθέσεις του εναντίον των αρχών και αξιών των…πελατών τους οι οποίοι αντιδρούν με μποϋκοτάζ στα λίμπεραλ ΜΜΕ και αποχή από τα θέατρα και τους κινηματογράφους!

Από την έναρξη της χρονιάς οι εισπρακτικοί κολοσσοί τις βιομηχανίας του Χόλυγουντ, οι κινηματογράφοι, παρουσιάζουν κάθετη πτώση στις πωλήσεις εισιτηρίων και ως επακόλουθο, πτώση των μετοχών τους. Κάτι που αντικατοπτρίζει ξεκάθαρα το ότι η μεσαία αλλά κυρίως η λευκή εργατική τάξη στρέφει τη πλάτη της και σε αυτή τη μορφή «διαπαιδαγώγησης» (προπαγάνδα) όπως έχει στρέψει τη πλάτη της ήδη στα μεγάλα ΜΜΕ και στις χάρτινες ή διαδικτυακές φυλλάδες τους!

Η AMC Entertainment με 1009 κινηματογράφους και 11.873 αίθουσες είδε τη μετοχή της να κατακρημνίζεται -45% και η IMAX -31%! Άλλοι δυο κολοσσοί, οι  Regal και Cinemark, έχασαν -28% και -18% αντίστοιχα και αυτό παρά την επαναγορά των μετοχών από τις ίδιες τις εταιρείες σε μια προσπάθεια να σταματήσουν τη κατρακύλα. Το ίδιο «μυστηριώδες φαινόμενο» παρατηρείτε σε όλα τα είδη «λαϊκής διασκέδασης», από εισιτήρια σε θέατρα μέχρι τις πωλήσεις κόμικς. Τα ΜΜΕ «κατηγορούν» τα fakenews όπως αποκαλούν τις συντηρητικές και εθνικιστικές ιστοσελίδες της Αμερικανικής δεξιάς και εναλλακτικής δεξιάς για την πτώση της επισκεψιμότητας και ακροαματικότητας τους. Το Χόλυγουντ κατηγορεί με τη σειρά του την πειρατεία και τα PVOD (διαδικτυακές υπηρεσίες Βίντεο Κατά Παραγγελία) και όχι τη εξοργιστική πολιτική ορθότητα των κατασκευασμάτων τους γιατί η αλήθεια δεν ήταν ποτέ κάποια σοβαρή αξία στο συνάφι τους.

Τον Οκτώβριο του 2016 ο αντιπρόεδρος των πωλήσεων του κολοσσού της Marvel Ντέιβιντ Γκάμπριελ

(της γνωστής φυλής που κυριαρχεί σε ΜΜΕ, Χόλυγουντ, τράπεζες κ.τ.λ.) δήλωσε πως οι πωλητές του, του ανέφεραν επαναλαμβανόμενα συνεχώς τα ίδια παράπονα που άκουγαν από τους μεταπωλητές (οι οποίοι τα ακούγανε από τους πελάτες). “Αυτό που ακούγαμε ήταν πως οι άνθρωποι δεν θέλανε άλλο ‘’διαφορετικότητα’’, ‘’Κάθε χαρακτήρας που ήταν ‘’διαφοροποιημένος’’ (ρατσιστικός όρος της πολιτικής ορθότητας για τους μη-λευκούς), κάθε νέος χαρακτήρας, οι νέοι γυναικείοι χαρακτήρες, οτιδήποτε νέο στον πυρήνα της Μάρβελ έκανε τους ανθρώπους να αποστρέφουν το πρόσωπο τους.» Η Μάρβελ έχανε εκατομμύρια και όμως επιμένει να λανσάρει νέους χαρακτήρες-ήρωες των κόμικς της. Τον Ironheart, έναν μαύρο έφηβο στη θέση του Ironman, ένα μιγάδα Spiderman (έχουν ήδη δηλώσει πως ο επόμενος  Spider Man θα είναι ομοφυλόφιλος), τον KamalaKhan, μια θηλυκή Θορ, μια μαύρη Μουσουλμάνα έφηβο ως νέα Μις Μάρβελ κ.τ.λ. Όλα πιάσανε πάτο στις πωλήσεις (ενώ πήραν διθυράμβους στις «κριτικές»)!

Αναρωτιέστε φαντάζομαι γιατί, έτσι δεν είναι;

Το ίδιο μονοπάτι της κατηφόρας το ακολουθεί πιστά και η υπόλοιπη βιομηχανία. Είναι αδύνατον να δεις ταινία χωρίς μηνύματα πολιτικής ορθότητας (δηλ. Πολιτιστικού Μαρξισμού) από τις μεγάλες εταιρείες του Χόλυγουντ, ταινίες χωρίς καλοκάγαθους ομοφυλόφιλους και λεσβίες, γενναίους και ευφυέστατους μαύρους, πονεμένους αλλά καλόκαρδους λαθρομετανάστες από τη Λατινική Αμερική, Αφρική ή Ασία. Από την άλλη όλοι οι κακοί πλέονείναι αποκλειστικά και μόνο λευκοί ετεροφυλόφιλοι Χριστιανοί, οι οποίοι παρουσιάζονται συνεχώς ως καταθλιπτικοί, ηλίθιοι, οπισθοδρομικοί, διαταραγμένοι, μοχθηροί και γενικά ότι κακό υπάρχει προέρχεται από αυτούς.

Αυτό βέβαια γινόταν αργά και μεθοδικά εδώ και δεκαετίες με μερικές εξαιρέσεις, έτσι για τα μάτια ή από ανεξάρτητους παραγωγούς, όμως αυτές οι εξαιρέσεις τελειώσανε και πλέον η  μονολιθική προπαγάνδα του Χόλυγουντ είναι τόσο προκλητικά ρατσιστική  εναντίων των…πιθανών πελατών τους που προκαλεί την αποστροφή, την οργή και αφύπνιση τους.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά! Αν δεν μπορείς να ταυτιστείς με τον ήρωα της ταινίας ή έστω έναν άλλο χαρακτήρα της και η ταινία σε προσβάλει προσωπικά ή προσβάλλει τα θεμελιώδη πιστεύω σου τότε πολύ απλά θα πας για φαγητό και ποτό με φίλους και όχι στο κινηματογράφο για να σε «διαπαιδαγωγήσουν» οι ομοφυλόφιλοι και τα Σιωνιστικά αφεντικά του Χόλυγουντ για το ποιος είναι ο «καλός», τι είναι «σωστό» και τι πρότυπα θα επιλέξεις!

Όπως λέει και ο σοφός λαός «όλα εδώ πληρώνονται».

http://www.thebritishblacklist.com/wp-content/uploads/2016/07/king_arthur.jpg