«ΕΠΙΘΕΣΗ» ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ, ΓΙΑ… ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ

Επίθεση στο κτίριο της Περιφέρειας Αττικής (σπάζοντας την είσοδο με βαριοπούλες και πετώντας μπογιές…) πραγματοποίησαν σήμερα οι προστατευόμενοι παρακρατικοί του Ρουβίκωνα, για την υπόθεση της… Μάνδρας.

Είναι προφανές, ότι η «παρέμβαση» των συντρόφων έγινε για… ξεκάρφωμα, καθότι όλος ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι ότι είναι ξεφωνημένα σκυλιά του Τσίπρα (και του Καμμένου, και του Καμμένου, να μην τον ξεχνάμε αυτόν τον… αντιτρομοκράτη!), σε διατεταγμένη υπηρεσία και επ’ αμοιβή.

Ένα σχεδόν «τζάμπα» ξεκάρφωμα χωρίς ουσιαστικές πολιτικές επιπτώσεις, καθώς έχουν περάσει πολλές ημέρες από την καταστροφή στην Μάνδρα και η κοινή γνώμη είναι «εκπαιδευμένη» να οργίζεται μόνο όταν «στη βράση κολλάει το σίδερο» και να αδιαφορεί μόλις περάσει η πρώτη «μπόρα».

(ΥΓ): Φυσικά, συλλήψεις δεν έγιναν. Ούτε και προσαγωγές, γιατί μάλλον εκείνη την ώρα είχε πέσει δουλειά στην Άμεσο Δράση και δεν περίσσευαν περιπολικά για την μεταφορά των παρακρατικών στον… πλησιέστερο σταθμό του μετρό, όπως θα απαιτούσε τηλεφωνικώς ο μπολσεβίκος Βούτσης!