ΤΟ ΑΠΘ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΙΕΡΑΡΧΗ ΑΝΘΙΜΟ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ!

Αναρωτιόμασταν εχθές, εάν το ΑΠΘ θα συμμορφωθεί με τας υποδείξεις της αμερικανοκομμουνιστικής συμμορίας του ΣΥΡΙΖΑ, για να ματαιώσει την τελετή αναγόρευσης του Μητροπολίτη Άνθιμου σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Ποιμαντικής και Θεολογίας.

Τελικά συμμορφώθηκε και με ανακοίνωσή του ανακοίνωσε την αναβολή της τελετής, για… «λόγους καλύτερης οργάνωσης»: «Η Πρυτανεία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ανακοινώνει ότι η προαναγγελθείσα τελετή απονομής του τίτλου του Επίτιμου Διδάκτορα του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας ΑΠΘ στον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο, αναβάλλεται για λόγους καλύτερης οργάνωσης».

Στην πραγματικότητα, το κουρδισμένο αληταριό του ΣΥΡΙΖΑ απείλησε εμμέσως πλην σαφώς με εισβολή των κόκκινων σκυλιών του στην αίθουσα που θα γινόταν η εκδήλωση. Άρα, για μια ακόμα φορά αποδείχθηκε πως στην Ελλάδα κυβερνάει μια σκληρή μαρξιστική χούντα, δια του κόκκινου παρακράτους! Αλλά, γυρίζει ο τροχός και θα’ ρθει μέρα που οι κομμουνιστές λακέδες του Τραμπ και της Μέρκελ και τα… «ευσεβή» τσιράκια τους δε θα τολμάνε να πάνε ούτε μέχρι το περίπτερο της γειτονιάς τους για τσιγάρα!