ΚΚΕ: «Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ»… ΝΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ: ΕΣΑΣ!

Ένα δήθεν… πνευματώδες σχόλιο για την βράβευση του mister Tsipra με το βραβείο του «Πολιτικού Σθένους» από το γαλλικό καθεστωτικό περιοδικό Politique Internationale, έκανε το… τιμημένο κουκουέ: «Ο κ. Τσίπρας αξίζει πέρα για πέρα το βραβείο που του δίνεται σήμερα από τους εκπροσώπους του γαλλικού κεφαλαίου, οι οποίοι μάλιστα τον συγκρίνουν με τους γνωστούς σφαγιαστές των δικαιωμάτων των λαών τους και άλλων λαών, όπως ο Ρ. Νίξον και ο Φρ. Ντε Κλερκ. Ο πιο καλός ο μαθητής πρέπει να βραβεύεται για τις επιδόσεις του και χωρίς αμφιβολία ο κ. Τσίπρας παίρνει άριστα στις επιδόσεις του στην εξαπάτηση του λαού και την κατεδάφιση όσων λαϊκών δικαιωμάτων δεν ολοκλήρωσαν οι προηγούμενοι».

Ναι συντρόφια, αλλά είχε και καλούς δασκάλους! Ή μάλλον, καθοδηγητές: εσάς! Καθότι, από την ΚΝΕ άρχισε την ενασχόλησή του με την πολιτική. Και δεν ήταν ο μόνος… Σχεδόν όλα τα σημερινά κυβερνητικά στελέχη είναι γεννήματα του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Τυχαίο; Δε νομίζουμε!