Ε. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΠΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ): «ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»! ΒΙΝΤΕΟ

Στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του 2018 στην επιτροπή Οικονομικών, τοποθετήθηκε ο ειδικός εισηγητής της Χρυσής Αυγής, Ευάγγελος Καρακώστας.

Ο βουλευτής Βοιωτίας του Λαϊκού Συνδέσμου χαρακτήρισε την αμερικανοκομμουνιστική κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ μνημονιακότερη των μνημονιακών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας πως εισάγει οικονομικές πρακτικές Λένιν στη χώρα, εγκαινιάζοντας την εποχή της «Νόβαγια Εκονομίσκαγια Πολιτίκα» η οποία συνοψίζεται στο «πουλάμε τα πάντα»!

Παραθέτοντας σειρά φόρων που θα πλήξουν τους Έλληνες φορολογούμενους το 2018, ο συναγωνιστής Καρακώστας κατέληξε με τα ακόλουθα: «Είστε κομμουνίζοντα φαντάσματα, τα οποία αναμένουν το πολιτικό τους τέλος, την πολιτική τους ταφή. Το πολιτικό σας τέλος πλησιάζει και μαζί σας τελειώνει και ο κομμουνισμός στην Ελλάδα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ»!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/e.-karakwstas-pros-suriza-teleiwnete-politika-kai-mazi-sas-kai-o-kommounism#ixzz4zNEw1VYR