ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ: «ΤΟ 98% ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ» – ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»;

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν είχε ο πρόεδρος Πούτιν, την επομένη της συνάντησής του με τον Σύριο πρόεδρο Άσαντ.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, ο Τσέχος πρόεδρος στη αρχή της συνάντησης, απευθυνόμενος προς τον Ρώσο ομόλογο του, είπε: «Νικήσατε στην Συρία…Εκείνος (ο Άσαντ) ελέγχει πρακτικά όλη την επικράτεια της Συρίας, με εξαίρεση μερικά μικρά τμήματα.. Λοιπόν σε τελική ανάλυση, είναι ένας δημοκρατικά εκλεγμένος πρόεδρος».

Ο Ρώσος πρόεδρος τότε ανταπάντησε λέγοντας : «Έχετε δίκιο, πράγματι υπό τον έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων, ήδη σήμερα βρίσκεται το 98% των εδαφών, οι εστίες αντίστασης υπάρχουν ακόμη, αλλά γρήγορα εξαλείφονται από τα πλήγμα που καταφέρουν οι αεροδιαστημικές μας δυνάμεις και οι δυνάμεις των Σύριων συμμάχων μας».

Άρα, ο πόλεμος ουσιαστικά έχει τελειώσει στην Συρία. Μήπως, λοιπόν, ήρθε η ώρα της μεγάλης επιστροφής για τα «προσφυγάκια», που έφυγαν από την πατρίδα τους για «να γλιτώσουν από τη φρίκη του πολέμου»; Κι είναι πατριωτικό τους καθήκον να επιστρέψουν, για να συμβάλλουν στην ανοικοδόμηση της Χώρας τους! Γιατί άραγε κανένας πολιτικάντης του «συνταγματικού τόξου» στην Ελλάδα δεν θέτει τέτοιο ζήτημα; Μήπως γιατί ο πραγματικός λόγος των «προσφυγικών ροών» δεν ήταν η «φρίκη του πολέμου», αλλά -η κατευθυνόμενη από την Νέα Τάξη Πραγμάτων- ισλαμοποίηση της Ευρώπης;