Ο ΚΟΥΛΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΤΩΡΑ, ΣΩΘΗΚΕ!

 

Γράφει ο Αντίοχος

Τον έχουμε χάσει τον τελευταίο καιρό τον… αγαπητό μας Μάκη Βορίδη, αλλά η περίοδος της πολιτικής του εξαφανίσεως τελειώνει λίαν συντόμως.

Σύμφωνα με την στήλη «Παρασκήνιο» της εφημερίδας «Ελευθερία του Τύπου», ο Κούλης βγάζει τον Μάκη… στο κλαρί «στο πλαίσιο της προσπάθειας συσπείρωσης της λαϊκής δεξιάς», ως «στέλεχος που έχει την άνεση να απευθύνεται στο συγκεκριμένο κοινό». Κι όταν η εφημερίδα λέει «λαϊκή δεξιά», εννοεί πως ο κύριος Μάκης θα επιχειρήσει να μαζέψει τις διαρροές της ΝΔ προς την Χρυσή Αυγή και να… επαναφέρει πρώην ψηφοφόρους της ΝΔ που έχουν ήδη καταλήξει στην Χρυσή Αυγή.

Ποιες είναι οι πιθανότητες επιτυχίας της αποστολής του Mykonian Μάκη; Έχει αποφανθεί επ’ αυτού (και μάλιστα προ ετών, όταν είχε επιχειρηθεί ξανά κάτι τέτοιο…) ο γνωστός αριστερός δημοσκόπος Ηλίας Νικολακόπουλος, υποστηρίζοντας μετά βεβαιότητος πως ο… Mykonian Μάκης καθώς επίσης και ο Μπουμπούκος, θα μείνουν με την… όρεξη: «Είναι χαρακτηριστικό ότι όλη την υποστήριξη των χειρισμών την ανέλαβαν ο Γεωργιάδης και ο Βορίδης, δηλαδή αυτοί που θεωρείται ότι μπορούν να συνομιλήσουν με το εκλογικό σώμα ή το δυνητικό εκλογικό σώμα της ΧΑ. Κατά τη γνώμη μου αυτό δεν ισχύει. Οι άνθρωποι που προσανατολίζονται προς τη ΧΑ δεν ακούν πλέον ούτε τον Άδωνι ούτε τον Βορίδη. Οι χειρισμοί που γίνονται με στόχο να επαναπατρίσουν ψηφοφόρους από τη ΧΑ, καθόλου δεν αποδίδουν».

Αλλά μυαλό δε βάζουν και επιμένουν οι νεοδημοκράτες. Θα σπάσουν τα μούτρα τους για μια ακόμα φορά!